Gå videre til innhold
Alle Ford-modeller skal få eksklusive Bang & Olufsen lydanlegg

Blogginnlegg -

Alle Ford-modeller skal få eksklusive Bang & Olufsen lydanlegg

Hver tredje bilkjøpere mener bilens stereoanlegg er avgjørende når de velger bilmerke. Fra i år får Fords modeller spesialtilpassede og eksklusive anlegg fra premiummerket Bang & Olufsen.

Samarbeidet som er inngått mellom eieren av Bang & Olufsen, den amerikanske lydspesialisten Harman og Ford skal revolusjonere lydopplevelsen i bilen. B&O Play Sound System skal spesialtilpasses og rulles ut i Fords modeller, med start fra i år.

Les mer om Ford og B&O HiFi-anleggene her

- Kundene skal få høy kvalitet på lydopplevelsen

– Kundene forteller oss at de setter pris på høy kvalitet på lydopplevelsen i bilen. Vårt samarbeid med Harman hjelper oss med å oppnå dette. Dette er bare en av mange eksempler på hvordan vi skaper et mer engasjerende førermiljø for våre kunder, sier Ford Motor Companys toppsjef for produktutvikling, Raj Nair.

Undersøkelse: B&O Play-anlegg kan avgjøre bilkjøpet

I den store undersøkelsen «Ipsos 2016 Automotive Audio Branding study» kom det nylig frem at mer enn hver tredje nybilkjøper mener merket på bilstereoanlegget hadde en helt avgjørende betydning for hvilket bilmerke de valgte.

«Hvis kjøretøyet er utstyrt med et toppratet merke som Bose, Bang & Olufsen eller Bowers & Wilkins kan denne andelen øke til over 50 prosent» skriver Ipsos i sin oppsummering av rapporten.

90 års erfaring med produksjon av lydanlegg

B&O Play-produkter bygger på mer enn 90 års arv og erfaring med produksjon av lydanlegg, med naturlige materialer, elegante design og høy kvalitetslyd som sømløst følger deg, om du er hjemme, i bilen eller ute på joggetur.

B&O Play vil også bli spesialtilpasset i alle de forskjellige bilmodellene til Ford. Høyttalere og lydanlegg vil bli tunet og avstemt slik at lyden skal bli optimal i kupeen, uavhengig av kjøresituasjonen eller hvor du sitter i kupeen.

– Ford og B&O Play er en perfekt match. De står begge for kvalitet, frihet og innovativt design. Sammen skal vi revolusjonere kjøreopplevelsen for kunder over hele verden med B & O Play, sier visepresident i Harman, Michael Mauser.

Emner

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no