Gå videre til innhold
- Har ny hytte og pickup – mangler kone og barn

Blogginnlegg -

- Har ny hytte og pickup – mangler kone og barn

«Skal vi danse»-Eilev Bjerkerud (27) kan endelig slappe av på den helt nye hytta han vant i «Farmen».

- Det har vært hektisk i vinter, smiler danseløven da vi møter ham på hyttetunet hjemme på Norefjell. Her nyter han noen avslappende dager sammen med bestekompisene Ole Gunnar og Knut på hytta som akkurat er ferdig.

Hjelper hytteeierne på Norefjell

Dere har like biler alle sammen - Ford Ranger? Er Krødsherad pickup-land?

- Ja, det må jeg si. Jeg har hatt denne siden før jul og er kjempefornøyd. Vi driver et selskap, Fjell og Fjord Hytteservice, og da er det veldig praktisk med denne Rangeren som kan trekke 3,5 tonn og ta 1250 kilo på planet. Det kommer godt med når vi frakter ved til hytteeiere eller vedlikeholder og rydder rundt hyttene. Den kommer seg også frem overalt oppi lia her.

Les mer om og se den nyeste Ford Rangeren som kommer senere i 2019

Vil ha amerikansk merke på pickupen

- Det er selvfølgelig den pickupen som ser best ut og den kjører like bra som en personbil. Så er det et amerikansk merke. Du kan ikke ha japansk eller tysk pickup vet du. Det i kombinasjon med laste- og trekk-kapasiteten gjorde at jeg gikk for Ranger, sier TV2s dansekonge med et smil om munnen.

Får du tid til å drive hytteservice med alt annet som skjer?

- Nå er det fetteren min som er daglig leder i firmaet og styrer showet, men jeg er med og jobber når jeg har mulighet. Jeg synes det er deilig å ha muligheten til å jobbe ute med noe fysisk. Det er livskvalitet.

Les også: Her er den nye råtasspickupen, Ford Ranger Raptor

Skal samle Farmen-gjengen på Farmen-hytta

Etter at han stakk av med seieren i TV2-serien Farmen, har Eilev også brukt mye tid på å bygge hytta han vant i konkurransen. Nå er den endelig ferdig.

- Hytta sto ferdig nå i mars. Det har vært litt av en prosess, men heldigvis har jeg fått mye hjelp av blant annet mor og far. Jeg er veldig glad for at jeg faktisk bygde opp premien, og Farmen-gjengen min kommer på besøk i juni.

Du sa det selv - ny hytte og ny pickup. Du mangler bare kone og barn nå? Hvordan går det med kjærligheten?

- Kan vi ikke prate om bil i stedet, sier han mens kompisene ler.

Les: Her er 5 grunner til at nye Ford Ranger fortsatt vil være et førstevalg

Glad i å høre på Backstreet Boys i bilen

Bilen Eilev kjører nå er en 200 HK sterk Ford Ranger Wildtrack og er faktisk en av de mest populære pickup-kjøpene i Norge så langt i år.

- Jeg er spesielt fornøyd med den store skjermen med styring av musikk og alt mulig annet som hos Ford heter SYNC 3. Det er helt topp at jeg kan koble telefonen min rett på anlegget og høre på min egen musikk. Jeg er helt avhengig av musikk når jeg kjører bil. Innimellom tar jeg noen dansetrinn i bilen også, sier Eilev.

Hva hører du helst på i bilen?

- Jeg hører på veldig mye forskjellig, men nå om dagen går det mye i discomusikk som Earth Wind & Fire. Ellers er jeg veldig glad i norsk visemusikk og Backstreet Boys.

Savner dansingen men har kontakt med Nadya

Savner du dansegulvet og din dansepartner Nadya?

- Ja dansinga savner jeg faktisk. Det ble en liten aha-opplevelse for meg. I starten synes jeg det var kleint, men jeg ble totalt hekta etterhvert. Det var en fantastisk morsom opplevelse. Samarbeidet med Nadya fungerte veldig bra, og vi har holdt kontakten, avslutter Eilev i det han setter seg inn i Rangeren klar for nye oppdrag.

Emner

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no