Gå videre til innhold
10 ting du kanskje ikke visste om nye Mustang Mach-E

Blogginnlegg -

10 ting du kanskje ikke visste om nye Mustang Mach-E

1. Hurtiglading: Eiere av Mustang Mach-E kan kjøre opptil 93 kilometer etter bare 10 minutters lading på en IONITY-ladestasjon. Elbil-SUVen har en rekkevidde på opptil 600 kilometer.


2. Kjøp bilen online: Du kan bestille, bygge og til og med bestemme deg for levering av din Mustang Mach-E på nett. Du kan selvsagt også gjøre det hos din Ford-forhandler.

3. Nøkler er ut: Ved hjelp av Bluetooth oppdager Mustang Mach-E smarttelefonen din når du nærmer deg. Dørene låses opp automatisk, og du kan starte bilen uten å ta opp telefonen. Når du forlater bilen låses den automatisk. Er telefonen utladet kan du åpne bilen ved hjelp av en kode i bilens B-stolpe.


4. Firehjulstrekk: Nye Mustang Mach-E fås enten med bakhjulstrekk eller med firehjulstrekk. Firehjulstrekkvarianten er drevet av to motorer som fordeler kreftene uavhengig mellom front- og bakaksel. Ford har fintunet eAWD-systemet med omfattende testing både på vått og snødekt underlag for å hjelpe til med å holde kontrollen på glatte veier.

5. Over The Air-oppdateringer sørger for at bilen alltid har det siste:

Ford har også utstyrt nye Mustang Mach-E med muligheten for kontinuerlig forbedring av bilens egenskaper, av alt fra stemmegjenkjenningssystem til bilens ytelser og førerassistanseteknologier, via sikre OTA (Over The Air)-oppdateringer.


6. Prisvinnende design: Mustang Mach-E kommer med et premium lydanlegg fra B&O hvor høyttalerne er integrert på toppen av instrumentpanelet som en lydplanke. Designet har allerede får den høythengende iF Design Award.


7. Hi-tech panoramatak: Mustang Mach-E tilbyr også et smart panoramatak. Her er det brukt et spesielt belegg på glasset som beskytter mot ultrafiolette stråler. Dette gjør at det er kaldere i kupeen om sommeren og varmere om vinteren.

8. Velg kjøremodus som matcher humøret ditt: Ford Mustang Mach-E har tre unike kjøremodus: stille, aktiv og utemmet. Kjøredynamikken og bilens understell er fintilpasset den ønskede kjørestilen. Både styringen, lysene i kupeen, lyden og de heldigitale skjermene skifter karakter etter hvilken kjøremodus du velger.


9. Snakk til din Mustang Mach-E som du snakker med en venn eller familien: Bilen lærer seg raskt å kjenne deg og kommer med sine personlige tips. Den kan foreslå at du bør trene på en mandag hvis det er noe du vanligvis gjør på mandager eller tipse deg om å ringe hjem etter jobb hvis det er noe du pleier å gjøre. Resultatet er en skytilkoblet assistent med et brukergrensesnitt som er intuitivt, lekkert og alltid klart for fremtiden.


10. Helt ny, men navnet bærer en rik arv: «Mach»-navnet er brukt for spesielle Ford Mustang-modeller siden 1960-tallet. Det ble opprinnelig brukt for Mustang Mach 1 – en bil som «som så ut som om den kunne bryte lydmuren».

Pressekontakt

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no