Gå videre til innhold
8 smarte løsninger som gjør Fords varebiler til et ekstra bra valg

Blogginnlegg -

8 smarte løsninger som gjør Fords varebiler til et ekstra bra valg

En unik integrert takgrind, parkeringsvarmer som standardutstyr og superpraktiske gjennomlastingsluker. Fords mange nyttekjøretøy og varebiler har en rekke smarte løsninger som gir deg en enklere og mer komfortabel arbeidshverdag.

- Det er flere grunner til at Ford de siste årene har solgt stadig flere nyttekjøretøy, som varebiler, skapbiler, planbiler, minibusser og pickuper i Norge. I fjor endte vi nok engang opp som nest størst i Norge og størst i Europa. Jeg er overbevist om at de mange smarte løsningene vi har på våre nyttekjøretøy har en stor del av æren. Spesielt å levere parkeringsvarmer som standard på alle modeller, foruten minstemann Courier hvor dette er ekstrautstyr, er noe som blir satt spesielt stor pris på i de kalde månedene, sier salgssjef for nyttekjøretøy i Ford Motor Norge, Johnny Løvli.

Her er noen av de smarte løsningene Ford-kundene setter mest pris med sine nyttekjøretøy:

Se de mange nyttekjøretøynyhetene fra Ford som kommer snart her

1. Parkeringsvarmer som standard

Å sette seg inn i en forvarmet kupé med varm motor er en god start på dagen, sparer deg for iskraping og bruker mindre drivstoff. Du bruker nemlig ekstra mye drivstoff når du kaldstarter en motor. På nye Ford Transit Connect, nye Ford Transit Custom og nye 2-tonns Ford Transit får du parkeringsvarmer som en del av standardutstyret.

2. Integrert takgrind

Nye Ford Transit Custom kommer med en helt unik takgrind som legges flat og innlemmes i bilens tak når du ikke trenger den. Det sparer deg også bryderiet med å feste og fjerne grinden når det ikke er behov for den. Sist, men ikke minst sparer du drivstoff ved å integrere takgrinden i taket, i tillegg til at du slipper vindstøy.

3. Ren frontrute raskt med oppvarmingssystem

Med oppvarmet frontrute slipper du skraping, og kan kjøre raskt på kalde morgener med is på ruten. Bare trykk på en knapp, så varmes ultratynne tråder opp for å fjerne rim og dugg fra frontruten og tine viskerne i løpet av noen sekunder.

Prøvekjørt: Så bra er den nye ladbare Ford Transit Custom

4. Gjennomlastingsluke

Gjennomlastingsluken som kan fås på alle varebilversjonene som har dobbelt passasjersete, er noe kundene setter pris på. Det er en luke som gjør det mulig å transportere lange gjenstander ved å utnytte plassen under passasjersetene. Selv i den Ford Transit Connect kan du med denne løsningen frakte hele 3,4 meter lange gjenstander.

5. Innebygd modemteknologi

Med FordPass Connect, en innebygd modemteknologi, får du muligheten til å styre en rekke av bilens funksjoner fra en app på mobiltelefonen. I løpet av 2019 skal dette være tilgjengelig i alle Fords nyttekjøretøy. Du kan for eksempel låse opp og igjen bilen, fjernstarte den, sjekke kjøretøystatus som drivstoff- og oljenivå, samt lokalisere bilen.

Hele 10 enheter kan også kobles på internett fra bilens eget WiFi-hotspot. Du får også «live» trafikkoppdateringer i navigasjonssystemet og hjelp til å finne raskeste alternative rute til ankomststedet dersom det oppstår kø foran deg.

Om en ulykke skulle inntreffe vil også FordPass Connect automatisk kontakte nødetatene og oppgi posisjonen til bilen din.

Les: Slik spesialtilpasses Fords nyttekjøretøy ditt behov

6. Godt belyst arbeidsplass

Med alle de nye modellene i Transit-familien kan du få godt lys i varerommet som lyser opp og gir deg flott oversikt. På den nye 2-tonns Ford Transit får du dessuten et kraftig LED-lys over bakdørene. Dette gjør at arbeidsområdet bak bilen blir lyst opp for å bedre arbeidsforholdene og dermed øke produktiviteten på de mørkeste dagene.

7. Ditt kontor på farten: SYNC 3

Fords infotainment-system SYNC3 er kompatibelt både med Apple Carplay og Android Auto. Systemet lar deg styre alt fra telefonsamtaler og tekstmeldinger til musikk og navigasjon. Systemet, som kan fås mot et tillegg på alle Fords nye nyttekjøretøy, styres fra en stor berøringsskjerm eller ved hjelp av norske talekommandoer.

8. 230 volt elektrisk uttak

Som ekstrautstyr kan du også få et praktisk 150 watt, 230 volt elektrisk uttak med ditt Ford nyttekjøretøy. Dette kan benyttes til å lade verktøy, laptopen eller annet elektrisk utstyr uten behov for spesielle adapterer.

Emner

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no