Gå videre til innhold
9 gode grunner til å kjøpe denne luksushybriden

Blogginnlegg -

9 gode grunner til å kjøpe denne luksushybriden

Du får ikke mer luksus for pengene enn med den nye, lekre Ford Mondeo Vignale Hybrid. Samtidig går den 187 hestekrefters sterke bilen supergjerrig og kjører som en drøm.

Etter en uke bak rattet i den lekre Mondeoen i eksklusiv Vignale-utførelse, sitter superlativene løst. Her er standardinteriøret teppebelagt med Windsor-skinn og søm, fra de eksklusive spesiallagde skinnsetene til midtkonsoll, dashbord og dørpaneler.

Spekket med standardutstyr

Med en kombinert motoreffekt på hele 187 hestekrefter får du faktisk Mondeo Vignale Hybrid fra for under 400.000, kroner. Med tanke på den lange listen av standardutstyr er dette en særdeles bra pris.

Du får blant annet:

  • Automatgir
  • Adaptive dynamiske LED-frontlys
  • Ryggekamera og parkeringssensorer foran og bak
  • 10-veis el justerbare seter i windsor skinn
  • Unike 18’’ aluminiumsfelger
  • Sony SYNC3 med 8’’ touchskjerm
  • Nøkkelfritt system
  • Adaptiv cruisekontroll
  • Digitalt instrumentpanel
  • Utvendig viser den tøffe og unike Vignale-grillen, de forseggjorte 18 tommers aluminiumsfelgene og den unike fargen at dette er en Ford litt utenom det vanlige. Eksteriøret minner rett og slett mer om biler i helt andre og langt høyere prisklasser.

  • Vignale-modellene til Ford, som også inkluderer SUV-ene Edge, Kuga familiefavoritten S-Max, samt Mondeo stasjonsvogn og 5-dørs med diesel eller bensin, kjennetegnes nettopp av eksklusive designdetaljer, premium håndverk og et høyt nivå på standardutstyret.
  • Sterk motor - lavt forbruk
  • Mondeo Hybrid kombinerer en 2-liters 140 HK sterk bensinmotor med en elektrisk motor som leverer 47 hestekrefter. Kreftene overføres sømløst til forhjulene via en trinnløs automatgirkasse. Smart teknologi skrur automatisk over til elektrisk drift når det er hensiktsmessig, som ved bykjøring, køkjøring og ved lave hastigheter. Denne kombinasjonen presser også ned drivstofforbruket til hyggelige 0,40 l/mil og CO2-utslippet til 92 g/km.
  • «Du skal lete lenge etter en mer komfortabel bil på denne siden av en halv million kroner, sannsynligvis vil du lete forgjeves», skrev biljournalistene i TV2 Broom da de testet bilen.

Balanserer mellom det sportslige og det komfortable

For det er ikke bare kombinasjonen av masse standardutstyr, sterk motor og lavt forbruk som gjør Mondeo Vignale Hybrid til et utmerket valg. Kjøremessig er den tro mot Fords tradisjonsrike DNA. Den er kjøreglad, styringen er presis og balanserer perfekt mellom det sportslige og det komfortable. 0 - 100 gjøres unna på 9,2 sekunder.

Luksuriøs cruisingopplevelse

Bilen kjennes dessuten helt uanstrengt ut å kjøre. Her gjør både den trinnløse automatkassen og den gode støyisoleringen sitt til en luksuriøs cruisingopplevelse.

Skulle du ha lyst til å kjøre mest mulig miljøvennlig premierer bilen deg for dette. Desto mer forsiktig du er med gasspedalen, desto flere grønne blader dukker opp i displayet. Utfordringen er imidlertid at du sitter bak rattet på en kjøreglad premiumbil som nærmest ber om å bli kjørt.

Emner

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no