Følg Ford Motor Norge AS

Stor lagerkampanje: Få 50.000,- i prisavslag på nye Ford Mondeo hybridstasjonsvogn

Blogginnlegg   •   feb 14, 2019 11:03 CET

Med hele 187 HK, automatgir og høyt utstyrsnivå er hybridutgaven av nye Ford Mondeo stasjonsvogn en perfekt familiebil. Akkurat kan du spare 50.000,- på et begrenset antall kampanjebiler.

- Kombinasjonen av en stor stasjonsvogn, drivstoffbesparende selvladende hybridteknologi, godt med krefter og automatgir er en vinnerkombinasjon i det norske markedet, sier en fornøyd administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg.

Den fornyede og romslige stasjonsvognen har også fått et nytt og elegant eksteriør og interiør.

Spar 50.000,- og få gunstig kampanjerente på 0,99%!

Akkurat nå har Ford en storstilt kampanje på et begrenset antall leveringsklare nye Mondeo hybrid stasjonsvogn. Du får hele 50 000 kroner i prisavslag både på den godt utsyrte Titanium-modellen og den eksklusive og svært godt utstyrte Vignale-versjonen. I tillegg kan Ford tilby svært gunstig finansiering med 0,99% rente.

Les mer om den storstilte lagerkampanjen på Ford Mondeo hybrid stasjonsvogn her

Siden Ford Mondeo ble lansert i 1993 har den en rekke ganger vært helt i toppsjiktet blant de mest solgte bilene i Norge. Nye Mondeo hybrid kombinerer en spesialutviklet 2-liters bensinmotor med en elektrisk motor som drives av et litium-ion batteri. Til sammen yter disse hele 187 HK. Bilen velger automatisk mellom helelektrisk og konvensjonell drift. Dette sørger for en svært komfortabel og sportslig kjøretur, uten bekymring for rekkevidde.

Mange drivstoffbesparende teknologier

Drivstofforbruket blir ytterligere redusert ved bruk av en optimalisert eCVT automatgirkasse og et eget system som lader opp batteriene ved hjelp av den nye stasjonsvognens bremseenergi. Dette gir et forventet CO2-utslipp på 101 g/km og et gjennomsnittlig drivstofforbruk på 0,44 l/mil for Mondeo hybrid Titanium stasjonsvogn.

Andre teknologier som hjelper sjåføren å redusere drivstofforbruket uten at det går på bekostning av komforten, er Fords smarte kjørecomputer. Denne overvåker drivstoff- og energibruk og oppmuntrer blant annet til mer gradvis bremsing for å sende mest mulig energi tilbake til batteriet.

Bygg din nye Ford Mondeo hybrid stasjonsvogn her

Godt utstyrt Mondeo hybrid stasjonsvogn fra 408.900,-

Benytter du deg av kampanjetilbudene nå kan du få nye Ford Mondeo hybrid stasjonsvogn i den godt utstyrte Titanium-versjonen fra 408.900,- (veiledende pris: 458.900,- kampanjerabatt: 50.000,-). Du kan også få den som en eksklusiv og svært godt utstyrt Vignale-versjon til en gunstig pris.

Det nye frontdesignet består av en fornyet grill med unike detaljer for hver av de to variantene. Frontstøtfangeren har fått en ny og mer sportslig fremtoning, i tillegg til nye tåkelys og LED-kjørelys. Bak har bilen fått nye C-formede baklys.

Slik sparer du 50 000 kroner på nye Mondeo hybrid stasjonsvogn nå, og får gunstig finansiering med 0,99% rente!

Mer premiumfølelse i kupeen

Nye og tøffe eksteriørfarger som virkelig står ut i mengden blir også tilgjengelige på nye Mondeo hybrid stasjonsvogn. Inkluderert den Vignale-eksklusive fargen Blue Panther.

I kupeen har også Mondeo blitt oppgradert. Setestoffene er nye, det samme er dørhåndtak og flere unike detaljer for både Titanium og Vignale-varianten. Hele kupeen har fått en kvalitetsheving som gir enda mer premiumfølelse enn tidligere. Nye Mondeo hybrid stasjonsvogn har 403 liter bagasjeplass under bagasjeromstrekket. Slås baksetene ned er det plass til hele 1508 liter med bagasje på det flate gulvet. Det er også ekstra plass under gulvet.