Gå videre til innhold
Her tester Jan Erik Larssen Fords nye crossover – Fiesta Active

Blogginnlegg -

Her tester Jan Erik Larssen Fords nye crossover – Fiesta Active

Nå finnes det en ny Ford Fiesta for alle typer mennesker. Ifølge den erfarne bilmannen og TV-programlederen Jan Erik Larssen er nye Ford Fiesta Active en bil for deg som liker den friske og aktive stilen. Se hans test av Fords nye crossover.

- Dette er en bil som designet og konstruert for de av oss som er litt røffere i kantene – som trenger litt høyere bakkeklaring for å komme oss hjem eller helt opp på hytta, som synes at SUVer er fine, men ikke har behov for en svær bil med firehjulstrekk. Dette er folk som har erfart at høy bakkeklaring og skikkelig elektronisk kjørehjelp er nok til å ta seg frem året rundt, uansett vær, sier den tidligere programlederen, biljournalisten og bilentusiasten.

Les mer om nye Ford Fiesta Active, se flere biler og bygg din egen bil her

Larssen var blant de første som prøvde nye Fiesta Active på franske veier utenfor Nice i Frankrike.

Nye Active er også utrustet med optimaliserte støtdempere for å redusere støt og slag i forbindelse med kjøring på dårlig vei. Den har også tre kjøremoduser hvor du kan velge mellom normal kjøring, Eco eller Glatt.

Se bilekspertens tester nye Ford Fiesta Active her:

Emner

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no