Følg Ford Motor Norge AS

Mustang BULLITT - en filmlegende er tilbake!

Blogginnlegg   •   jul 04, 2018 13:44 CEST

Nøyaktig femti år etter en av filmhistoriens mest legendariske biljakter, har Ford lagd en ny spesialmodell for å hylle den ikoniske 68-modell Mustangen som ble verdensberømt med Steve McQueen bak rattet.

Scenen, som varer i nesten ti minutter, finner sted i gatene i San Fransisco i Warner Bros-filmen «Bullitt». Her kjører Steve McQueen en 68-modell Ford Mustang GT Fastback med en 6,4 liters V8-motor i den spesielle fargen «Dark Highland Green».

Les mer om nye Ford Mustang, se bilder og bygg din egen bil her

Den nye spesialmodellen Ford Mustang BULLITT som nå er klar for Norge deler den rike historien og fargen med klassikeren fra 1968. Samtidig har mye skjedd med bilen siden den gang.

Nye Mustang BULLITT med mer krefter og topp moderne teknologi

- Ingenting fanger sjelen og begeistringen med en Mustang like godt som den fantastiske kjørescenen fra «Bullitt». Den nye Mustang Bullitt vil levere enda flere krefter og topp moderne teknologi, samtidig som den i likhet med Steve McQueen oser av tøffhet, sier en tydelig stolt markedsdirektør i Ford Motor Norge, Geir Haugaard.

464 hk og 529 Nm

Mustang Bullitt-motoren er basert på Fords 5.0-liters V8’er, men den er forbedret med et nytt induksjonssystem og inntaksmanifold fra Shelby Mustang GT350. Dette gir bedre luft- og bensintilførsel til motoren, og øker kreftene til 464 HK og 529 Nm dreiemoment.

Les også: Lennart (97) kjøpte seg ny Ford Mustang med 421 HK!

Spesialutgaven er også utrustet med 19 tommers klassiske felger og røde Brembo™-bremsekalipere.

Eksklusive løsninger

Innvendig kommer Mustang BULLITT med Fords nye 12 tommers heldigitale LCD-instrumentpanel, navigasjon, ventilerte seter og et eksklusivt B&O PLAY bilstereoanlegg som leverer hele 1000 watt fra 12 kraftige høyttalere. Med en hvit kule som girspaktopp og Bullitt-logo mellom baklyktene hylles også den originale 68-modellen.


Enda bedre kjøreopplevelser i nye Mustang

Mustang BULLITT blir også tilgjengelig med MagneRide, nye Ford Mustangs sofistikerte system for en ultimat kjøreopplevelse. Systemet overvåker og justerer fjæringene tusenvis av ganger per sekund for at bilen skal levere optimalt både når det gjelder stabilitet, komfort og kontroll.

Fem kjøreprogrammer er også tilgjengelige for at du skal kunne skreddersy kjøreegenskapene og tilpasse de til din ønskede kjørestil og de rådende veiforholdene.


Mustang med imponerende filmkarriere

Ford Mustang har en lang og imponerende karriere i underholdningsbransjen. Til sammen har den hatt nesten 3000 opptredener på film og TV. I tillegg til «Bullitt» er noen av de mest kjente «Goldfinger,» «Diamonds are Forever», «Need for Speed», «Gone in Sixty Seconds» og «Transformers».

Ford Mustang BULLITT er kun tilgjengelig i et begrenset opplag.