Gå videre til innhold
Nye Ford Puma - kompakt-SUV med mild hybrid, massasjeseter og klassens største bagasjerom

Blogginnlegg -

Nye Ford Puma - kompakt-SUV med mild hybrid, massasjeseter og klassens største bagasjerom

Nå kan du endelig bestille Fords nye, kompakt-SUV, Ford Puma. For 287 700* kroner får du den lekre og superpraktiske SUV-en som mild hybrid, med klassens største og smarteste bagasjerom.

- Nye Ford Puma har med sin avanserte EcoBoost hybrid-teknologi, et unikt bagasjerom og svært konkurransedyktige pris alt som skal til for å bli en suksess i Norge, sier administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg.

Bygg og bestill din egen Ford Puma her

Best bagasjeromsplass i klassen

Nye Ford Puma har det største og smarteste bagasjerommet i klassen. Du har opptil 456 liter til rådighet som kan utnyttes på en rekke måter. Geniale Ford MegaBox gir et dypt oppbevaringsrom på opptil 80 liter under gulvet i bagasjerommet. Dette oppbevaringsrommet gjør at du kan frakte produkter tilsvarende to golfbager på høykant, eller planter som er 115 cm høye.

Megabox har også et syntetisk trekk og innlagte dreneringsplugg som gjør den svært lett å rengjøre med vann, og egner seg derfor perfekt til å frakte møkkete eller våte klær og sko.


Mild hybrid-systemet gir lavere drivstofforbruk og bedre ytelse

Fords helt nye EcoBoost hybrid-drivlinje leverer mye krefter og respons. Systemet fungerer ved at en elektromotor sømløst integreres med den prisbelønte 3-sylindrede 1.0-liters EcoBoost-bensinmotoren. Den bruker lagret energi til å gi bilen ekstra dreiemoment, opptil 240 Nm ved akselerasjon, og leverer også opptil 9 prosent redusert drivstofforbruk.

Les: Nye Kuga ladbar hybrid: Lang rekkevidde og enda mer plass!

Stilige Puma Titanium og sportslige Puma ST-Line

Nye Puma kommer som sportslig Puma ST-Line og stilig Puma Titanium.

  • Den godt utstyrte Puma Titanium med 125 HK EcoBoost hybrid og en 6-trinns manuell girkasse har pris fra 287 700 kr.* Titanium-varianten kommer blant annet med unike 17 tommers Pearl Grey aluminiumsfelger, korsryggsmassasje i forsetene og trådløs lading av mobiltelefonen.
  • Den sportslige og meget godt utstyrte Puma ST-Line får du med hele 155 HK EcoBoost hybrid og en 6-trinns manuell girkasse. Denne tilbys med 18 eller 19 tommers aluminiumsfelger, sportsunderstell og ST-Line grill i matt svart. Spoiler er også tilgjengelig. Prisene på Puma ST-Line starter på 322 200 kroner.*

Våren 2020 kommer Puma med en 1.0-liters 125 HK bensin automat. Med Titanium utstyrsnivå starter prisen på 314 700 kr*. Som ST-Line blir prisen fra 343 200 kroner.*

Les også:


Massasje, trådløs lading og egen WiFi-sone

Som den første bilen i segmentet tilbyr nye Ford Puma korsryggmassasje i forsetene. Systemet har tre styrkegrader og justerbar massasjeretning.

Forsetene er ekstra tynne for å gi bedre plass til passasjerer i baksetet, samtidig som de er like komfortable. Det 12,3 tommers heldigitale instrumentpanelet gir sjåførene mulighet til selv å prioritere hva de ønsker å se av informasjon.

Med nye Puma kan du lade mobilen trådløst. Den kommer også med Fords modemteknologi FordPass Connect som gjør bilen til en trådløs WiFi-sone hvor inntil 10 enheter kan koble seg på nett.


Tillitsvekkende teknologier gjør kjøreturen trygg og enkel

Ved hjelp av hele 12 ultrasoniske sensorer og to kameraer plassert rundt bilen kommer nye Ford Puma med en rekke Ford Co-Pilot 360-førerassistanseteknologier.

Disse inkluderer:

  • Adaptiv cruisekontroll med start/stopp-teknologi (for køkjøring).
  • Et helt nytt system for fareadvarsler som informerer om viktige situasjoner før de blir synlige for sjåføren eller bilens sensorer.
  • 180 graders ryggekamera med blindsonevarsler som sier fra om kryssende trafikk. Systemet bremser av seg selv dersom sjåføren ikke reagerer på bilens advarsler.
  • Med den aktive parkeringsassistenten lukeparkerer bilen av seg selv.
  • Nye Puma kommer også med et nytt filsentreringssystem. Her merker nå også bilen når hjulene treffer grus, gress eller annet på siden av veien, og styrer den forsiktig inn på veien igjen.

Nye Ford Puma også en rekke andre førerassistanseteknologier.


Bygg og bestill din egen Ford Puma her


*I forbindelse med overgangen til 2020 og nytt grunnlag for avgiftsberegning (WLTP) vil avgiftene og dermed prisen endres. Nye avgifter, basert på ny avgiftsstruktur, vil beregnes så snart disse er vedtatt av Stortinget.

Pressekontakt

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no