Gå videre til innhold
Nye Kuga ladbar hybrid: Lang rekkevidde og enda mer plass!

Blogginnlegg -

Nye Kuga ladbar hybrid: Lang rekkevidde og enda mer plass!

Med en helelektrisk rekkevidde på opptil 56 km, et romslig bagasjerom på opptil 554 liter, praktiske løsninger og en rekke avanserte teknologier, ligger alt til rette for at den nye Ford Kuga blir en vinner i det norske markedet.

- Vi er svært fornøyd med å kunne tilby nye Kuga ladbar hybrid i Norge. Rekkevidde målt etter den nye og strengere WLTP målemetoden vil være opptil 56 km ved kombinert kjøring og hele 68 km ved bykjøring. Det betyr at de aller fleste kan kjøre denne elegante og romslige SUV-en helelektrisk med nullutslipp i hverdagen sier administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg.

 • En godt utstyrt Ford Kuga Titanium ladbar hybrid med blant annet 18’’ aluminiumsfelger, oppvarmet frontrute, navigasjon, justerbare bakseter og filskiftevarsler med kantoppdagelse koster fra 410 900 kroner, inklusive leveringsomkostninger.*
 • Ønsker du den mer sportslige varianten Kuga ST-Line med blant annet LED hovedlys, lydanlegg fra B&O og 12,3’’ instrumentpanel er prisen 450 900 kroner, inklusive leveringsomkostninger.*
 • Den luksuriøse og svært godt utstyrte Kuga Vignale med blant annet blendefrie LED hovedlys, head up display, handsfree bakluke og skinnseter som standard, koster fra 483 900 kroner, inklusive levering.*

Bygg og bestill din nye Kuga ladbar hybrid her

- Dette er meget konkurransedyktige priser for en SUV som både er lekker å se på, har lang elektrisk rekkevidde, opptil 554 liter bagasjeplass og er spekket med fleksible løsninger og nye førerassistanseteknologier, fortsetter Berg.


225 HK og estimert forbruk på 0,14 l/mil

Nye Ford Kuga ladbar hybrid kommer med forhjulstrekk, og en drivlinje hvor en elektrisk motor sammen med en 2.5-liters bensinmotor leverer hele 225 HK. Blandet forbruk med WLTP målemetode er estimert til bare 0,14 l/mil, med et CO2 utslipp på 32 g/km. Sjåføren kan selv styre når bilen skal kjøre elektrisk.

Nye Kuga vil også bli tilgjengelig som EcoBlue mild hybrid, EcoBlue diesel med firehjulstrekk og senere som konvensjonell hybrid slik at kundene kan velge det som passer best for deres ønsker og behov. 

Større, romsligere og mer komfortabel

Nye Kuga blir både bredere og lenger enn den utgående modellen, noe som gir bedre plass både til de som sitter foran og de som sitter bak. Den bakre seteraden kan skyves frem og tilbake, noe som gir økt fleksibilitet, og mulighet til å tilpasse hvor man har behov for mest plass – til baksetepassasjerene eller i bagasjen. Med baksetene i den bakerste posisjonen får man den beste benplassen i klassen.

For ekstra komfort på kalde dager, kan man for første gang få oppvarmede seter også i de ytre baksetene. Nye Kuga har ulike kjøremoduser for optimal ytelse under ulike kjøreforhold. I tillegg til normal, sport og økonomi har du moduser tilpasset glatt underlag, dyp snø og sand.

Les også: Her er 5 supersmarte Ford-løsninger


Trådløs lading og heldigitalt instrumentpanel

Nye Ford Kuga tilbyr også trådløs lading av kompatible smarttelefoner. Mobilen kan styres ved hjelp av enkel stemmestyring, og øvrige innstillinger kan gjøres via en 8-tommers touchskjerm. Nye Kuga blir også tilgjengelig med et nytt 12,3 tommers heldigitalt instrumentpanel.

FordPass Connect integrert modem gjør bilen til et mobilt WiFi-hotspot, hvor inntil 10 enheter kan koble seg til samtidig. Med FordPass Connect får du informasjon i sanntid om trafikkbildet og tilgang til en rekke andre praktiske funksjoner.


Utstyrt med det siste av avanserte førerassistanseteknologier

Nye Ford Kuga er tilgjengelig med Ford Co-Pilot360-teknologier som er utviklet for å gjøre kjøreopplevelsen tryggere og mer komfortabel. Disse inkluderer:

 • Adaptiv Cruise Control med køassistent, trafikkskiltgjenkjenning og filsentrering.
 • Automatisk parkeringsassistent
 • Head-up-display
 • Unnamanøverassistent
 • Nedbremsing etter ulykke for å hindre eventuelle påfølgende sammenstøt
 • Blindsonevarsler med varsel om kryssende trafikk og aktiv bremsing
 • 180 graders vidvinkelkamera foran og bak
 • Fords adaptive og blendefrie LED-lys med et avansert kamerasystem

Bygg og bestill din nye Kuga ladbar hybrid her

* I forbindelse med overgangen til 2020 og nytt grunnlag for avgiftsberegning (WLTP) vil avgiftene og dermed prisen endres. Nye avgifter, basert på ny avgiftsstruktur, vil beregnes så snart disse er vedtatt av Stortinget.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no