Gå videre til innhold
Personlig video skal gi bedre serviceopplevelse

Blogginnlegg -

Personlig video skal gi bedre serviceopplevelse

Her er enda en grunn til å benytte en Ford-forhandler når du trenger service eller vedlikehold av bilen din. Med Ford Video Check får du muligheten til å se video av bilmekanikerens gjennomgang, for deretter å godkjenne eventuelle reparasjoner.

- Mange kunder har dessverre ikke anledning til å være med på en gjennomgang av bilen sammen med en av våre servicerådgivere. Videoen du får tilsendt på mail eller SMS vil skape en ytterligere trygghet hos kunden for at alle eventuelle feil blir avdekket, sier direktør for servicemarkedet hos Ford Motor Norge, Marius Revhaug.

Les mer om Ford Video Check her

Spesielt eiere av eldre Ford-modeller liker det

Tilbudet er nå tilgjengelig hos Ford-forhandlere rundt i hele landet.

- Vår erfaring så langt er at dette skaper en unik, interaktiv og ærlig dialog mellom verkstedet og kunden. Spesielt bileiere med litt eldre Ford-modeller er ekstra fornøyde med muligheten Ford Video Check gir dem, sier servicemarkedsdirektøren.

Les også: Derfor bør du ta EU-kontroll hos en merkeforhandler

Godkjenn priser på service i løsningen

Videoen blir laget mens bilen er på verkstedet for å vise kunden eventuelle uforutsette reparasjonsbehov, eller for å gi en generell tilstandsrapport. Eventuelt avdekket merarbeid vil også bli priset, og kunden kan godkjenne arbeidet og prisen direkte i den tilsendte løsningen.

- Vår erfaring er at kundene ser på videoen i løpet av kort tid, og i stor grad godkjenner alt identifisert merarbeid etter at de selv har sett og fått forklart reparasjonsbehovet i videoen, sier Revhaug.

Bestill din verkstedtime for reparasjon eller service direkte her

- En Ford-forhandler er det beste stedet for en Ford-eier å vedlikeholde bilen sin, uavhengig av hvor gammel bilen er. Så enkelt er det. Det gjelder både servicen vi tilbyr, men også den faglige jobben som utføres og prisen kunden får på denne, sier Marius Revhaug.

Emner

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no