Gå videre til innhold
Ta interaktiv juletest her: Er du snill eller slem?

Blogginnlegg -

Ta interaktiv juletest her: Er du snill eller slem?

Er du klar for å finne ut hvilken liste julenissen har satt deg på i år? Spill Fords interaktive julefilm «Snowkarma: Naughty or Nice» og få svar!

Du kan velge «den snille kjøreruten» eller den «slemme», alt ettersom en Ford Fiesta WRC raser igjennom en julete vinterlandskap. Om du velger å brenne ned juletreet eller hjelpe julenissen som har kjørt fast sleden sin, vil du uansett møte flere kjente karakterer underveis.

"Slemme valg" i juletest er morsommere

Det tok en person en hel måned å sette sammen de mange scenene. Her finner du også skjulte opplevelser underveis. Et tips: Prøv å gjør «slemme» valg hele veien. Det kan gi en morsommere film

Prøv «Snowkarma: Naughty or Nice» her:

Emner

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no