Følg Ford Motor Norge AS

Utfordrer hele Norge til stor ryggekonkurranse

Blogginnlegg   •   nov 28, 2018 13:06 CET

Klar for konkurranse: Partner i Hest360, prinsesse Märtha Louise, og administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg utfordrer hele Norge til ryggekonkurranse.

Ford Motor Norge og gründerselskapet Hest360 utfordrer nå hele Norge for å finne ut hvem som er best til å rygge med hestehenger eller høy skaphenger. Film deg selv mens du kjører gjennom løypa, ta tiden, og delta i ryggekonkurransen om flotte premier.

Den 25. august skal de fem beste møte partner i Hest360, prinsesse Märtha Louise og Ford Motor Norges administrerende direktør, Per Gunnar Berg, i en stor finale som finner sted under Norsk Derby på Øvrevoll Galoppbane. Konkurransen har blitt forlenget for at alle skal ha muligheten til å prøve seg under like villkår, uten snø og is.

Her er reglene for ryggekonkurransen Hest360Ford Challenge:

 1. Ryggekonkurransen kan arrangeres av en Ford-forhandler, rideklubb, travbane, privat gruppe, anleggsbransjen, skog-/landbruksnæringa eller andre som har potensielle deltagere som vil synes det er moro å være med i konkurransen om å kåre den sjåføren som er best og raskest til å rygge med henger.
 2. For at alle skal ha samme utgangspunktet, skal alle bilene som trekker en hestehenger (skaphenger vil også kunne aksepteres) være av typen Ford Ranger. Har du ikke Ranger så kan du kontakte din nærmeste Ford-forhandler for å låne en til deltagelse i konkurransen.
 3. Løypa må kjøres gjennom uten å berøre kjeglene som er satt opp. Dersom en eller flere av dem berøres, må du tilbake til start og prøve på nytt til du klarer å rygge gjennom hele løypa uten at du berører kjeglene med henger eller Ranger.
 4. Det er lov å prøve og feile så mange ganger du vil!
 5. Løypa skal være lik for alle arrangører. Se plantegning lenger ned på siden.
 6. Det er viktig at du sender inn en video som viser kjøringen av hele løypa – fra start til mål.
 7. Dersom du ønsker å forbedre din tid ved å delta på flere arrangementer er det selvsagt lov.
 8. Du må ha førerkort klasse BE for å kunne delta.
 9. Innsendelsen av din ryggevideo må skje innen 11 august til:
  • Facebook: Tagg videoen med #hest360fordchallenge (NB! Innlegget må publiseres offentlig).
  • Instagram: Tagg videoen med #hest360fordchallenge (NB! Man må ha åpen Instagramprofil for å kunne dele).

En jury plukker ut 5 finalister. Disse 5 inviteres til finalen hvor de skal rygge mot Hest 360 v/Prinsesse Märtha Louise og adm. dir. i Ford Motor Norge Per Gunnar Berg den 25. august på Øvrevoll Galoppbane.

Les: Slik rygger du lovlig og bra med tilhenger

Vinneren får gratis lån av Ford Ranger pickup et halvt år

Hovedpremien: 6 måneders gratis lån av Ford Ranger + div. hesteutstyr fra Kingsland til en verdi av kr. 10.000.

Trøstepremier utdeles underveis til de som legger ut de morsomste ryggevideoene.