Gå videre til innhold
2023 Ford Ny elektrisk Explorer bilder fra Norge (1)

Bilde -

2023 Ford Ny elektrisk Explorer bilder fra Norge (1)

Lisens:
Bruk i media
Innholdet kan lastes ned, bli brukt og delt i ulike medier av for eksempel journalister, bloggere, spaltister, kommentatorer etc., med den hensikt å formidle, fortelle og kommentere dine pressemeldinger, oppslag eller informasjon, forutsatt at innholdet er uendret og brukt i sin helhet. Opphaver skal navngis i den grad og på den måten god skikk tilsier (dette betyr f.eks. at fotografer nesten alltid skal navngis).
Filformat:
.jpg
Størrelse:
5000 x 3750, 1.48 MB
Last ned

Emner

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Lexie Alford og den nye helelektriske Ford Explorer

Ford og Lexie Alford gjenskaper historisk jorda rundt-reise i nye 5-seters elektriske Ford Explorer

For 100 år siden kjørte Aloha Wanderwell - som den første kvinnen - jorda rundt. Nå skal den kjente reise-influenseren Lexie Alford, bedre kjent som Lexie Limitless, gjør det samme – denne gangen med den nye elbilen, Ford Explorer.
Fra 1922 til 1927 kjørte Wanderwell gjennom hele 43 land på sin fantastiske reise jorda rundt. Ekspedisjonen, som var delvis sponset av Ford Motor Company, foretok h

Lexie Alford og nye Ford Explorer satte ny rekord og ble først jorda rundt* i en elbil.

Åpner for bestilling av nye helelektriske Ford Explorer: Har allerede satt rekorder

Med helelektrisk rekkevidde på opptil 602 km, svært raskt hurtiglading, og fullpakket med utstyr som standard – alt til særdeles gode priser – åpner i dag Ford for bestilling av sin helt nye helelektriske 5-seters SUV, Ford Explorer.
Det skjer samme dag som eventyreren Lexie Alford, bak rattet i helelektriske Ford Explorer, satte ny rekord og ble den første personen som kjørte jorda rundt* i en

Nye helelektriske Ford Explorer: Lexie vil bli den første som kjører jorda rundt med elbil

Nye helelektriske Ford Explorer: Lexie vil bli den første som kjører jorda rundt med elbil

I dag starter den yngste personen som har besøkt alle land i verden, Lexie Alford, sin utrolige jorda rundt-reise i den nye helelektriske 5-seters SUV-en, Ford Explorer. Målet med «Charge Around The Globe» er å bli den første som kjører jorda rundt i en elektrisk bil. *
Eventyret, som starter i Nice i Frankrike, skal føre Lexie (@lexieLimitless) til seks kontinenter gjennom rundt 30 land. På u

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no