Gå videre til innhold
F150 Ligthning første norske kunde 2024  (5)

Bilde -

F150 Ligthning første norske kunde 2024 (5)

Fv. PR-direktør i Ford Motor Norge (FMN), Anne Sønsteby, distriktssjef i FMN, Mads Pedersen, Adm.dir FMN, Per Gunnar Berg, kunde Dag Ødegaard og Angela Taliaferro, adm.dir RøhneSelmer (RS), Kjetil Hagestande, selger RS, Lars Koppang, plassjef Fredrik Simensen, RS Asker & Bærum
  • Lisens: Bruk i media
    Innholdet kan lastes ned, bli brukt og delt i ulike medier av for eksempel journalister, bloggere, spaltister, kommentatorer etc., med den hensikt å formidle, fortelle og kommentere dine pressemeldinger, oppslag eller informasjon, forutsatt at innholdet er uendret og brukt i sin helhet. Opphaver skal navngis i den grad og på den måten god skikk tilsier (dette betyr f.eks. at fotografer nesten alltid skal navngis).
  • Filformat: .jpg
  • Størrelse: 7355 x 4559, 9.89 MB
Last ned

Emner

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no