Gå videre til innhold
Ford E-Transit 2021

Bilde -

Ford E-Transit 2021

Lisens:
Bruk i media
Innholdet kan lastes ned, bli brukt og delt i ulike medier av for eksempel journalister, bloggere, spaltister, kommentatorer etc., med den hensikt å formidle, fortelle og kommentere dine pressemeldinger, oppslag eller informasjon, forutsatt at innholdet er uendret og brukt i sin helhet. Opphaver skal navngis i den grad og på den måten god skikk tilsier (dette betyr f.eks. at fotografer nesten alltid skal navngis).
Filformat:
.jpg
Størrelse:
4000 x 3000, 2.65 MB
Last ned

Emner

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Nye Ford E-Transit blir premiert av Euro NCAP for førerassistanseteknologier

Nye Ford E-Transit blir premiert av Euro NCAP for førerassistanseteknologier

Nye helelektriske Ford E-Transit har fått den høythengende utmerkelsen, «Gold Award», for sine førerassistanseteknologier fra det uavhengige kollisjonstestprogrammet Euro NCAP.
Den anerkjente utmerkelsen er tildelt E-Transit – som nå lanseres i Norge - på grunn av de mange avanserte førerassistanseteknologier den er utstyrt med.
Utmerkelsen ble tildelt etter en grundig analyse av alle tekno

Nye Ford E-Transit med Norgespremiere på Oslo Motorshow: Setter en ny standard i klassen

Nye Ford E-Transit med Norgespremiere på Oslo Motorshow: Setter en ny standard i klassen

Fords nye helelektriske E-Transit fikk i dag sin Norgespremiere på Oslo Motorshow. Med en klasseledende kombinasjon av pris, plass, lastekapasitet og antall tilgjengelige varianter, har Ford stor tro på nok en elektrisk salgssuksess i Norge.
– Den er sterkere enn konkurrentene, har lengre elektrisk rekkevidde og kommer i hele 25 forskjellige varianter. I tillegg får du det siste av førerassista

Leder an i front: Ford Pro øker produktiviteten for hele Europas nyttekjøretøyflåter

Leder an i front: Ford Pro øker produktiviteten for hele Europas nyttekjøretøyflåter

Ford Pro lanserte i dag en rekke innovative og digitale løsninger som skal øke produktiviteten til europeiske nyttekjøretøykunder ved å øke driftstid for bilene samtidig som driftskostnadene blir lavere.
Ford Pro ble formelt lansert på et arrangement i Barcelona i dag og er en ny global forretningsenhet som skal levere innovative digitale løsninger for økt produktivitet hos både små og store be

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no