Gå videre til innhold
Ford Mondeo Vignale

Bilde -

Ford Mondeo Vignale

Lisens:
Creative Commons navngivelse
Med en Creative Commons-lisens, bevarer du din opphavsrett, men tillater andre personer å kopiere og spre ditt verk forutsatt at de navngir deg som opphavsperson. Du tillater andre å kopiere, distribuere, vise, skrive ut og fremføre verket/frembringelsen, samt å lage bearbeidelser basert på dette.
Kreditering:
Ford Motor Company
Filformat:
.jpg
Størrelse:
4800 x 3201, 5.06 MB
Last ned

Emner

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Ford med beste 1. kvartalsresultat siden 2010, med økt markedsandel og Europas mest solgte nyttekjøretøymerke

Ford med beste 1. kvartalsresultat siden 2010, med økt markedsandel og Europas mest solgte nyttekjøretøymerke

Ford i Europa må tilbake til 2010 for å finne et høyere totalsalg i 1. kvartal, til 2011 for bedre salg av personbiler og til 1993 for høyere salg av nyttekjøretøy. Ford kunne også registrere en fortsatt økende interesse for selskapets SUV-modeller, nyttekjøretøy, høyytelsesbiler og større biler av typen Mondeo, Galaxy og S-MAX i årets tre første måneder.

Fords bilsalg i Europa økte 7,5% i 1. halvår  - og er fortsatt største nyttekjøretøymerke

Fords bilsalg i Europa økte 7,5% i 1. halvår - og er fortsatt største nyttekjøretøymerke

Ford leverte i 1. halvår sitt beste resultat på salg av personbiler siden 2010 og beste nyttekjøretøysalg siden 1993 på sine 20 tradisjonelle europeiske markeder. Fords totale salg av kjøretøy i Euro 20 økte med 7,5% til 718.700 enheter i 1. halvår, som tilsvarer en markedsandel på 7,9%. På samtlige 50 europeiske markeder*** økte Fords kjøretøysalg med 7.1%, til 807.500 enheter i 1. halvår

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no