Gå videre til innhold
Nye Ford Mustang skal ogsp selgs i Europa

Bilde -

Nye Ford Mustang skal ogsp selgs i Europa

Lisens:
Creative Commons navngivelse
Med en Creative Commons-lisens, bevarer du din opphavsrett, men tillater andre personer å kopiere og spre ditt verk forutsatt at de navngir deg som opphavsperson. Du tillater andre å kopiere, distribuere, vise, skrive ut og fremføre verket/frembringelsen, samt å lage bearbeidelser basert på dette.
Filformat:
.jpg
Størrelse:
3840 x 5760, 1.92 MB
Last ned

Emner

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Ny Mustang, ny Edge Concept og ny Ka Concept: Ford viser fremtiden i Barcelona

Ny Mustang, ny Edge Concept og ny Ka Concept: Ford viser fremtiden i Barcelona

Ford foretok i dag den globale avdukingen av et bilikon som for første gang blir tilgjengelig i Europa – nye Ford Mustang. Samtidig ble det vist to kjøretøy som gir et glimt av fremtiden både for store og små Ford-kjøretøy – Edge Concept og Ka Concept. Alle de tre kjøretøyene ble vist frem til et publikum på 2.500 media representanter, forhandlere og ansatte på et stort arrangement i Spania.

UEFA Champions League  - Finalefest for Mustang entusiaster. Ford åpner for eksklusiv forhåndsbestilling av 500 nye Ford Mustang under finalen.

UEFA Champions League - Finalefest for Mustang entusiaster. Ford åpner for eksklusiv forhåndsbestilling av 500 nye Ford Mustang under finalen.

· Europeiske kunder får første mulighet til å bestille en ny Ford Mustang · Ford vil bygge 500 nye Mustang fastback og cabriolet som kan reserveres under finalen i UEFA Champions League – fra kampen starter til dommeren blåser i fløyten og avslutter kampen · Nye Ford Mustang kommer til Europa neste år, og det er første gang i sportsbilens 50-årige historie at den selges i Europa

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no