Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Bård og Heidi Sommerseth driver Ford-forhandleren Sommerseth AS i Narvik

Sommerseth AS kjøper Autohuset AS og etablerer eksklusiv Ford-forhandler i Tromsø

Det er inngått avtale mellom Ford Motor Norge AS og Sommerseth AS om etablering av virksomhet for salg og service av Ford i Tromsø fra 1. juni 2024.

Sommerseth AS, som er Ford-forhandler i Narvik, har blitt enig med eier av Autohuset AS i Tromsø om kjøp av hele bilforhandlervirksomheten og bilanlegget i Ringveien 17 i Tromsø.
– Anlegget vil bli vesentlig oppgradert og rustet opp til å bl

Ford inngår unikt teknologisamarbeid med Tibber i Norge: Skal tilby neste generasjons smarte ladeløsninger

Ford inngår unikt teknologisamarbeid med Tibber i Norge: Skal tilby neste generasjons smarte ladeløsninger

Ford har inngått et unikt partnerskap med Tibber i Norge. De to selskapene skal fremover samarbeide tett for å utvikle morgendagens smarte ladeløsninger for Fords stadig voksende elbilportefølje.
Det norske samarbeidet er en del av et større internasjonalt samarbeid med Tibber i Tyskland og Nederland, og det engelske energiselskapet Octopus i Storbritannia.
– Vårt nye energiinitiativ er en

Nye Transit Custom med teknologi for å forhindre ulykker ved utstigning

Nye Transit Custom med teknologi for å forhindre ulykker ved utstigning

Hvert år skades mer enn 500 briter etter at noen har åpnet en bildør rett foran dem. Nå kommer nye Ford Transit Custom med en teknologi som skal forhindre denne formen for ulykker – som oftest går utover syklister og sparkesyklister.
Mens det i Norge ikke finnes noen eksakt statistikk på hvor mange syklister eller andre trafikanter som har blitt skadet etter at en bildør har blitt slått opp for

Ford åpner for bestilling av nye helelektriske E-Transit Custom: En ny standard i klassen

Ford åpner for bestilling av nye helelektriske E-Transit Custom: En ny standard i klassen

Med det siste av avanserte teknologier, lang elektrisk rekkevidde og svært god lastekapasitet vil Ford E-Transit Custom sette en ny standard i sitt segment. I dag åpnet Ford for bestilling av den nye helelektriske varianten av Europas mest solgte varebil.
– Med nye E-Transit Custom kan Ford endelig tilby kunder en helelektrisk varebil i 1-tonns segmentet. Bilen har en hengervekt på hele 2300

Salgssjef for nyttekjøretøy i Ford Motor Norge, Espen Markussen, på prøvekjøringen av nye Transit Custom i München.

Svært god mottakelse for den norgesklare varebilbestselgeren Transit Custom

Allerede neste måned kommer de første nye variantene av Transit Custom til Norge. Så langt har interessen for den neste generasjonen av Europas mest solgte varebil i 1 tonns-segmentet vært svært bra.
– Vi gleder oss til å kunne tilby demokjøring av nye Transit Custom som har blitt bedre på alle måter – både når det gjelder plass, kapasitet, kjøreegenskaper og mye nytt utstyr. Den kommer nå også

Vis mer

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no