Gå videre til innhold
Ford inviterer til live webinar "Keep Europe Moving" onsdag 7. januar kl. 11.00. Korrigert versjon.

Pressemelding -

Ford inviterer til live webinar "Keep Europe Moving" onsdag 7. januar kl. 11.00. Korrigert versjon.

Beklager at denne meldingen sendes for 2. gang - men den forrige hadde en "teknisk feil" mellom dansk og norsk side. Skulle ikke ha skjedd.

--------------------

Onsdag den 7. januar kl. 11.00 inviterer Ford til et LIVE online-event med tittelen "Keep Europe Moving". Vennligst klikk her for å delta (du trenger ikke melde fra på forhånd).

"Keep Europe Moving" live webinar begynner umiddelbart etter at Mark Fields, Ford Motor Company's toppsjef, har inntatt scenen på Las Vegas Consumer Electronics Show (CES).

Her vil han fortelle om forskningsresultater innenfor fremtidens personlige mobilitet og bærekraftige transportløsninger - som Ford har "i støpeskjeen".

Barb Samardzich, Vice Presiden og COO i Ford Europa vil på webinaret fortelle hvilken betydning disse resultatene får for Europa. I sammen med en "Future City Expert" vil Barb debattere den mobilitetsutfordringen som Europa står ovenfor, samt fortelle om hvordan Ford i fellesskap med utvalgte samarbeidspartnere vil møte utfordringen.

En komplett digital pressemappe vil være tilgjengelig etter klokken 11.00 i morgen onsdag 7. januar her: http://fordsmartmobility.fordpresskits.com/

Ford har laget en kort film for å oppsummere dette arbeidet som startet allerede i 2012. Da samlet Ford Motor Companys styreformann Bill Ford folk fra hele verden for å komme med forslag til hvordan de globale trafikkutfordringene vil kunne løses i fremtiden. Filmen kan du se her : 

Hvis du ønsker et intervju etter vårt online webinar, er du velkommen til å kontakte Kate Adlington på telefon +44 207 973 5921 eller e-mail:kate.adlington@hkstrategies.cokkjhg

Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Pressekontakt

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no