Gå videre til innhold
Ford tilbyr Ford Assistanse på livstid!

Pressemelding -

Ford tilbyr Ford Assistanse på livstid!

Ford tilbyr Ford Assistanse på livstid, uavhengig alder og km-stand. Dermed vil alle kunder få assistanse døgnet rundt ved driftsstans og uhell i hele Europa, så lenge de har bilen. Dette er hovedinnholdet i utvidelse av Ford Assistanse fra den norske Ford-organisasjonen.

Assistanseprogrammet har et sterkt innhold og Ford-eiere kan forvente bistand ved følgende hendelser:

  • Driftsstans (inkludert starthjelp hjemme)
  • Ulykke (inkludert selvforskyldt)
  • Innbrudd
  • Hærverk
  • Flatt batteri
  • Tap og mangel på drivstoff (inkludert feilfylling)
  • Dekkskade (inkludert selvforskyldt)
  • Sikkerhetsrelatert feil ved setebelter, vindusviskere, retningslys, front- og baklys.

Alle nye Ford personbiler og lette nyttekjøretøy leveres med Ford Assistanse som gjelder frem til første service. Når denne blir utført hos et autorisert Ford-verksted i henhold til anbefalte service- og vedlikeholdsprogram og nødvendige reparasjoner utføres, vil kjøretøyet få fornyet assistanseprogrammet med 12 måneder. Skulle vedkommende unnlate å gi bilen driftsettersyn hos et autorisert Ford-verksted og dermed miste retten til assistanse, vil tjenesten reaktiveres når neste driftsettersyn foretas hos et autorisert Ford- verksted.

- Når vi kan gi en så omfattende assistanse, skyldes det våre erfaringer med riktig vedlikeholdte biler. En riktig vedlikeholdt Ford er det sjelden eller aldri noe problem med, sier Per Gunnar Berg, direktør for servicemarkedet hos Ford Motor Norge AS.

- Våre teknikere kan Fords produkter bedre enn noen andre, de har det spesialutstyret som skal til, og de bruker alltid de delene som passer eksakt og gir best resultat på Fords biler. Med tanke på vårt prisløfte er det heller ingen fare for at Ford-verkstedet ikke har konkurransedyktige betingelser, lover Berg.

Med tilbudet om assistanse som en følge av vedlikehold håper vi å stimulere Ford-eiere til å passe på å gi bilen den årlige helsesjekken også når den begynner å trekke på årene, sier Berg. – Det, legger han til, vil ikke minst eieren selv tjene på.

Utvidelsen av Ford Assistanse leveres i samarbeid med Viking Redningstjeneste AS. Vår organisasjon er stolte og entusiastiske over samarbeidet med Ford Motor Norge og vi vil gjøre vårt ytterste for at Ford- eiere uansett bilalder og km-stand blir ivaretatt på en utmerket måte forteller Adm.direktør i Viking Redningstjeneste, Hans Petter Semmelmann. Ford organisasjonen viser med dette sterke produktet at de mener alvor når de sier "Ford Cares", fastslår Semmelmann.

Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no