Gå videre til innhold
Ford utvider lakkgarantien til 5 år

Pressemelding -

Ford utvider lakkgarantien til 5 år

Fra 1. juli utvider Ford sin lakkgaranti fra 3 til 5 år/100 000 km for person- og varebiler solgt gjennom Fords norske forhandlernettverk.

- Denne utvidelsen av lakkgarantien løfter Ford opp blant de beste på vilkår og vil være med på ytterligere å forsterke merkets posisjon i markedet som et trygt bilvalg, konstaterer Martin Helle, direktør for Fords Servicemarked.

Helle fastslår at Norge er ett av de mest klimatisk krevende landene i Europa når det gjelder belastning på billakk. Store temperatursvingninger, snø og is i kombinasjon med ekstrem salting og sandstrøing bidrar til å slite ned og påføre lakken skader.

Når Ford til tross for dette tøffe klima velger å øke lakkgarantien fra 3 til 5 år er det en konsekvens av de kvalitetskrav Ford bygger sine biler på, spesielt i forhold til korrosjonsbeskyttelse, lakkeringsteknikk og kvaliteten på lakken som benyttes.

For ytterligere spørsmå vennligst kontakt Ford Motor Norge v/Servicemarkedsdirektør Martin Helle telefon 66 99 70 00

Emner

Tags


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Pressekontakt

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert materiale

Relaterte nyheter