Gå videre til innhold

Pressemelding -

Her er superbilnøkkelen som tåler alt!

Den kan ligge i vann i 30 minutter og mistes fra store høyder rett i asfalten. Fords nye bilnøkkel har teknologi som tåler det meste!

I motsetning til mobiltelefoner, nettbrett og annen elektronikk er nemlig den nye standardnøkkelen til de like nye arbeidsbilene Ford Transit og Transit Custom, lagd for å vare veldig lenge. Den har rett og slett blitt supersmart.

– Våre kunder vil ha en bilnøkkel som takler de mange tøffe utfordringene en kan få på en byggeplass eller når bilene brukes til levering i byen. Mens en mobiltelefon noen ganger ikke tåler så altfor mye har Ford nå sikret at bilnøkkelen er like hardfør som bilen, sier Geir Haugaard, markedsdirektør Ford Motor Norge.

Du trenger heller ikke tenke på at den går tom for batteri. Hver gang nøkkelen settes i tenningen lades den nemlig opp!

Når bilnøkkelen din blir ødelagt etter å ha falt i vannet eller mistet i bakken er det relativt kostbart å kjøpe ny. Den nye Transit-bilnøkkelen har imidlertid blitt utsatt for en rekke tester som viser at den tåler det meste. Det sparer deg både for irritasjon og penger.

Den støtsikre bilnøkkelen er et resultat av ti års utviklingsarbeid der tilbakemeldingene fra Transit-kundene har vært en viktig rettesnor for prosessen.

# Bilnøkkelen tåler å ligge under vann i 30 minutter

# Den er også sluppet fra store høyder ned på et betonggulv hele 50 ganger.

# Nøkkelen tåler også vedvarende å bli eksponert for diesel, bensin, etanol og andre vanlige kjemiske rensemidler. Den er testet for til sammen 96 timer med denne type prøvelser.

# Den overlever også minst fem timer i et støvete miljø hvor nøkkelen konstant blir utsatt for fint støv. På vanlige nøkler finner gjerne dette støvet en vei inn til elektronikken og ødelegger denne.

# Den nye supertøffe nøkkelen til de populære varebilvariantene fra Ford tåler også ekstreme temperaturer og hard bruk.

Fords nye Transit og Transit Custom varebiler er nå tilgjengelig for salg i hele Europa. Den helt nye Euro VI 2-liters EcoBlue-dieselmotoren sørger også for bedre prestasjoner og hele 13 prosent lavere dieselforbruk-sammenlignet med den gamle modellen.

-------------------

Flere bilder og mer informasjon om Fords nye Euro VI 2-liters EcoBlue diesel-motor finner du her: http://transit.fordpresskits.com/

-------------------

Under er alle videoene som kan brukes til saken. Den første er den lengste og den som er publisert i presseldingen over. Dersom du ønsker en kortere video se under.

https://youtu.be/r-3wblIfB0Y - Long Edit

https://youtu.be/995iSO4ymZc - Water Edit

https://youtu.be/DgXTRq7Nf_M - Battery Edit

https://youtu.be/ddWd6RDKyBQ - Drop Test Edit

https://youtu.be/jmogd356_7M - Dust Edit

Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mIer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no