Gå videre til innhold
Stjerneskuespilleren Mads Mikkelsen i Ford Edge kampanjefilm!

Pressemelding -

Stjerneskuespilleren Mads Mikkelsen i Ford Edge kampanjefilm!

Ford Motor Company lanserte søndag en ny dramatisk kortfilm om den nye SUVen, Ford Edge. Med i filmen er den berømte danske skuespilleren Mads Mikkelsen.

Den prisvinnende filmstjernen er også aktuell med «Rogue One: A Star Wars Story» og den nye filmen «Doctor Strange.»

Unnfanget av Fords globale markedsføringsbyrå, GTB, og produsert av RSA Films viser filmen «Le Fantôme» Mikkelsens jakt på et par som ønsker å starte et nytt liv under et vitnebeskyttelsesprogram, men som kjører den karakteristiske Edge.

Filmen er skapt på location i Kroatia. Også Barbara Scott, som ble kjent for sine opptredener i 1960-tallets gotiske skrekkfilmer, har en rolle i «Le Fantôme.» Regissør er Jake Scott som blant annet er kjent for «Welcome to the Rileys» og musikkvideoer for The Rolling Stones, Radiohead og R.E.M.

- For virkelig å representere vårt flaggskip i Europa, den nye Ford Edge, er «Le Fantôme» en kortfilm av ypperste kvalitet. Mads Mikkelsen og Jake Scott var de naturlige valgene for å kunne levere en filmopplevelse like raffinert og overbevisende som selve kjøretøyet er, sier visepresident i Ford Europa, Roelant de Waard.

«Le Fantôme», som du nå kan se her: http://ford.to/2dkFW66, ble først vist på italiensk tv søndag. Deretter vil den dukke opp på TV-skjermer og kinoer over hele Europa utover denne uken.

- Det har vært en udelt fornøyelse å hjelpe til med å lansere den nye Edge og være en del av en slik spennende kampanje. Det er en nydelig bil som fortjener en nydelig film. Jeg håper dere liker den, sier Mads Mikkelsen.

Den nye Ford Edge er tilgjengelig for bestilling over hele Europa. Den byr på et dristig og sporty eksteriør og et harmonisk interiør med materialer av høy kvalitet og nyskapende design.

Mer om Ford Edge: http://www.ford.no/Biler/Edge-Launch

Emner


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no