Gå videre til innhold
Thormod Skofsrud forlater Ford-skuta etter 44 år.

Pressemelding -

Thormod Skofsrud forlater Ford-skuta etter 44 år.

Thormod Skofsrud, administrerende direktør for Ford Motor Norge AS, har bestemt seg for å pensjonere seg ved utgangen av juni. Skofsrud, som snart fyller 65 år, ble ansatt i Ford i 1968 og har over 44 år bak seg i en rekke sentrale stillinger innen salg, markedsføring og servicemarkedet. Stillingen som administrerende direktør overtok han i 2002.

Skofsrud har i løpet av de ti årene han har ledet den norske Ford-organisasjonen gjort en innsats det står stor respekt av. Ett av hans viktigste fokusområder, i tillegg til å styrke Fords posisjon på det norske bilmarkedet, har vært å bygge opp et konstruktivt samarbeidsklima mellom det store og omfattende forhandlernettverket og de som arbeider i importselskapet.

- Det har vært en fantastisk spennende og interessant tid, men nå skal det faktisk bli deilig å ha tiden for min familie og meg selv i Askim, sier Skofsrud, som ser frem til noen riktig lange sykkelturer og annet slaraffenliv i løpet av sommeren.

Som Skofsruds etterfølger er Steve Kimber ansatt. Steve Kimber (49) er engelsk og kommer fra stillingen som administrerende direktør for Ford Component Sales Ltd. Kimber har 25 års fartstid i den engelske Ford-organisasjonen og Ford of Europe, og stiller med bred erfaring innen alle de områdene som er viktig for den norske Ford-organisasjonen, fra markedsføring og salg av personbiler og nyttekjøretøyer til servicemarkedet og forhandlerutvikling- og samarbeid.

Kimber er gift og har 2 barn, og vil komme på plass i Norge i løpet av juni.

Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no