Gå videre til innhold
Storkunde: Derfor er nye Transit Custom det beste kjøpet i klassen

Blogginnlegg -

Storkunde: Derfor er nye Transit Custom det beste kjøpet i klassen

Byggmester Neteland var en av de aller første kundene som fikk Fords nye varebil i 1-tonns segmentet, Nye Ford Transit Custom. Etter en grundig vurdering var den det beste kjøpet i klassen, sier administrerende direktør Kristian Jørgensen.

- Dette er andre gangen vi har valgt å kjøpe Ford Transit Custom, men det var ingen automatikk i det. Før innkjøpet av 50 nye Transit Custom, startet vi en grundig prosess og sammenliknet den med alle de store konkurrentene. Den sto ut som det klart beste kjøpet i klassen – både når det gjelder pris, servicetilbud, komfort og kvalitet, sier Jørgensen.

Les mer om og bygg din egen Ford Transit Custom her

Byggmester Neteland er en av Norges ledende entreprenørbedrifter innen bygging, montering og utvikling av butikk- og næringseiendom.

Tåler tøff behandling og er god å kjøre

- Transit Custom er en bil som tåler tøff behandling. Den har den ideelle størrelsen for vårt bruk og den er trygg å kjøre. Vi har oppdrag i hele Norge, og har også vært opptatt av at bilen både er god å kjøre og sikker på veien, sier Jørgensen.

Nye Transit Custom bygger på suksessen til den utgående modellen som var det mest solgte nyttekjøretøyet i Europa i sitt segment. Også i Norge har Transit Custom vært en stor suksess siden lanseringen. Nye Transit Custom leveres i to lengder og to ulike takhøyder.

Prøvekjørt: Så bra er nye Transit Custom som ladbar hybrid

Nye Transit Custom bruker langt mindre drivstoff

- Sammenliknet med den forrige versjonen av Transit Custom er den nye enda mer komfortabel og praktisk. Med de nye dieselmotorene er det også blitt en varebil som bruker langt mindre drivstoff. Det er selvsagt også viktig for oss, sier Jørgensen.

Den helt nye 2-litersmotoren EcoBlue leveres både med 105 HK, 130 HK og 170 HK, og har hele 13 % lavere drivstofforbruk enn forrige generasjon av tilsvarende motor. Dreiemomentet ved lavere turtall har også økt med 20 %.

Ønsker du en 6-trinns automatgirkasse kan du også få dette i kombinasjon med 130 HK og 170 HK-motorene.

- Hvis jeg ikke hører så mye fra de ansatte om de nye bilene er det ofte et bra tegn. Jeg har imidlertid fått noen veldig positive tilbakemeldinger. Det er også litt vennskapelig kniving om å få kjøre dem, og det er også positivt, sier Jørgensen.

Så langt i år er Ford Norges nest største merke på nyttekjøretøy. Sammenliknet med fjoråret, som også var et svært bra år, har Ford faktisk økt salget sitt ytterligere.

Les også: Her er 8 grunner til at Ford er et ekstra smart varebilvalg

- Vi er selvsagt veldig stolte over at Ford for andre gang er valgt som leverandører av biler til Byggmester Neteland. Det er spesielt gledelig at en kjøper som har gjort en så grundig vurdering av pris, driftssikkerhet, komfort og kvalitet av vår nye Transit Custom og våre største konkurrenter, ender opp med oss, sier salgsansvarlig for nyttekjøretøy i Ford Motor Norge, Johnny Løvli.

Mange smarte oppbevaringsløsninger

Nye Transit Custom utmerker seg også med sine mange og smarte oppbevaringsløsninger. En luke nederst ved gulvet foran i lasterommet kan for eksempel åpnes, slik at du kan få inn ekstra lange gjenstander. I førermiljøet finnes det også en rekke oppbevaringsrom som kan romme alt fra A4-mapper til forskjellige typer mobilt kontorutstyr.

Les:Slik spesialtilpasses Fords nyttekjøretøy til ditt behov

- Mange av disse løsningene er svært verdifulle for våre ansatte. De trenger en bil med fleksible og smarte løsninger. Det har de så absolutt fått nå, sier Jørgensen.

Fords nye nyttekjøretøy kommer også med en intelligent hastighetsbegrenser som automatisk holder bilen innenfor de fartsgrensene bilen registrerer på fartsskiltene langs veien. Også et blindsoneinformasjonssystem med varsling av kryssende trafikk når du rygger kan du få med, i tillegg til en rekke andre sikkerhetssystemer.

Transit Custom kommer i Sport-utgave

Transit Custom kommer også i en dynamisk Sport-utgave med 2.0-liters EcoBlue-motor med 170 HK, signaturstriper, unike eksteriørdetaljer, felger og seter med delskinn.

Emner

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no