Gå videre til innhold
Ford Focus til topps i juni.

Pressemelding -

Ford Focus til topps i juni.

Flere bilder av Ford Focus kan lastes ned her: http://all-newfordfocus.fordmedia.eu/

Med en markedsandel på 4,7 % inntok Ford Focus en suveren 1. plass på den norske registreringsstatstikken i juni. Ifølge Opplysningsrådet for Veitrafikken er det hele 1,3 %-poeng foran Golf og 1,7%-poeng foran Toyota Avensis.

Med 516 biler i juni hadde Focus en fremgang på hele 58,8% i forhold til juni i fjor, mens hittil i år er fremgangen på 37,2% For bilsalget totalt sett var utviklingen i juni en vekst på 6,8%, mens i perioden januar til juni var veksten bare på 1,2%.

Men den klare førsteplassen til Focus er ikke den eneste gode nyheten for den norske Ford-organisasjonen i juni. I tillegg viste OFV-tallene at Ford Focus har inntatt 2. plassen hittil i år på modellstatistikken. I tillegg har merket gjenerobret 3. plassen med en markedsandel på 10,1% i juni. 

For varebil leverte Ford 10,5% markedsandel i juni, og Nye Ranger har begynt å klatre på registreringsstatistikken. For biler i alt beholder Ford 3. plassen på OFV-statistikken..

- Det er mange grunner til at vi har denne klare framgangen, sier Steve Kimber, nyansatt administrerende direktør for Ford Motor Norge. – For det første har vi gjennomgående skapt et designuttrykk som norske – og europeiske – bilkjøpere åpenbart liker.

Det samme gjelder kjøregleden, som er blitt noe av signaturen for Fords personbiler.

Det er heller ingen tvil om at den nye 1,0-liters EcoBoost-motoren har slått meget godt an i Norge, noe som gir oss virkelig grunn til fremtidsoptimisme med tanke på den utvidede bruken av denne motoren også i andre Ford-modeller i tiden fremover. Jeg synes også det er grunn til å trekke frem det brede utvalget av avansert teknologi og sjåførassistanse allerede fra småbilklassene og oppover, fastslår Kimber.

 

Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no