Gå videre til innhold
Ford øker KA-appellen

Pressemelding -

Ford øker KA-appellen

Bilklassen der Ford KA konkurrerer viser størst vekst i 1. kvartal 2013, med 1517 registreringer i perioden.

Ford har nå tatt grep for å styrke konkurranseevnen for Ford Ka. På den ene siden har de forenklet produktutvalget ved at modellen nå vil være tilgjengelig i én variant – Ford KA Trend+ med 1,2-liters motor med 69 HK - men kundene kan fortsatt velge mellom 8 karosserifarger og 3 interiører.

Dessuten er startprisen senket fra 143.200 til 105.900.

-  Vi valgte Ka Trend+ fordi det har vært den mest etterspurte modellen og således den flest kunder vil ha, sier markedsdirektør Geir Haugaard i Ford Motor Norge. 

- Ved at vi nå har senket prisen med nesten 40 000 kroner, regner vi med at Ka Trend+ blir «an offer you can’t refuse», fastslår Haugaard.


Emner


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no