Gå videre til innhold
Ford S-MAX holder stand som klar klasseleder blant flerbruksbilene

Pressemelding -

Ford S-MAX holder stand som klar klasseleder blant flerbruksbilene

For flere bilder av S-MAX til bruk i artikkelen se; http://s-maxgalaxykit.fordmedia.eu/enhanced.htm

Ved utløpet av første kvartal ligger Ford S-MAX - ifølge Opplysningsrådet for Veitrafikken - på en klar førsteplass i sin klasse, med hele 62% av registreringene i klassen.

- Tallene – som representerer en salgsvekst på 68% hittil i år - viser med all tydelighet at  S-MAX har truffet innertier blant norske kjøpere av flerbruksbiler, fastslår markedsdirektør Geir Haugaard hos  Ford-importøren. – Noe av forklaringen er selvsagt at dette er en meget rommelig syv-seter, men like viktig er de inspirerende kjøreegenskapene og et høyt utstyrsnivå med ekstra muligheter for å skreddersy bilen nøyaktig slik kundene vil ha den.

Årsaken til den klare lederposisjonen til Fords flerbruksbil er uten tvil også den enormt positive omtalen bilen får i motorpressens tester.

Et eksempel på dette er testen til TV2's bilprogram Broom, der det blant annet heter:

Noen biler treffer markedet helt perfekt og gir deg følelsen av ”hmmmm, hvorfor har ikke noen gjort akkurat dette før?”

Broom mener at Ford S-Max er en sånn bil. Den brakte design og ikke minst kjøreegenskaper inn i en bilklasse som for det meste har vært preget av kjedelig snusfornuft. Med S-Max var det plutselig mulig å kjøre rundt på en masse unger og fortsatt ha det morsomt bak rattet, fastslår Brooms testere.


Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no