Gå videre til innhold
Ford viser eksklusive Vignale-produkter inspirert av globale mote- og møbeltrender.

Pressemelding -

Ford viser eksklusive Vignale-produkter inspirert av globale mote- og møbeltrender.

Ytterligere pressemateriell til bruk i saken; http://sidm2014.fordpresskits.com/enhanced.htm

Videoer; https://www.youtube.com/playlist?list=PLSDdJ-bq9Y1897f5PpAvNtqnwyEaqrUP8

I forbindelse med den store møbel- og trendmessen Salone del Mobile i Milano har Ford introdusert Vignale Collection, en samling designløsninger inspirert av selskapets kommende serie av Vignale-modeller.

I forbindelse med utstillingen ble det viste en helt ny Ford S-MAX Vignale Concept, som viser hvor Ford vil legge listen når det gjelder luksusutgaver av deres familiebiler. Samtidig ble det opplyst at en Ford Mondeo Vignale vil komme i salg i Europa i løpet av 2015.

På Salone del Mobile ble teppet trukket til side for Vignale Weekender - en luksuriøs reiseveske som nylig er tildelt designprisen iF Design. Vesken har designelementer fra Ford S-MAX Vignale Concept og Mondeo Vignale Concept, inklusiv den særegne grillen, mønsteret i de håndlagde setetrekkene og formen på motorpanseret.

- En lidenskap for design er en del av Fords DNA, og ved å plassere oss i sentrum av verdens mest prestisjetunge internasjonale arrangement for møbeldesign kan vi bli inspirert av kommende trender fra designverdenen, sier Barb Samardzich, som er operasjonell leder for Ford Europa.

På fjorårets utstilling i Milano var Ford den første bilprodusenten som deltok på Salone del Mobile med en samling som inkluderte en klokke, en stol og en lampe som gjenspeilet selskapets design-DNA og var klart påvirket av trender innen møbler og mote.

- For å finne den best mulige formen på våre biler henter vi inspirasjon fra et bredest mulig spekter av påvirkninger fra hele verden, også utenfor bilens verden, sier Martin Smith, leder for designvirksomheten innen Ford Europa.

For å hente inspirasjon benyttes Fords "fremtidsteam" i Køln, som studerer trendene innen arkitektur, møbler og moter. For eksempel er den nye Vignalefargen "Milano Grigio", en juvellignende perlemorsfarge påvirket av rosemetallic-tonene i møbler og motedesign som vises i Milano.  Andre farger og former er inspirert av innslag på møbler – inklusive kostbare sofaer med slanke og tidsriktige linjer med håndsydd lær og perlemoroverflater.

- Våre kunder forventer at vi finner frem til nye tilnærminger for design, som vil skille oss fra andre bilmerker, sier Erika Tsubaki, en sentral medarbeider i Ford Europss designavdeling. - Arrangementer som Salone del Mobile gjør at vi møter nye idéer som gir inspirasjon for utvikling av fremtidige Ford-modeller, sier hun.


 

 

Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

En frisk pust for allergikere. Nye Ford Mondeo filtrerer vekk nesten all forurensning, pollen og lukt

En frisk pust for allergikere. Nye Ford Mondeo filtrerer vekk nesten all forurensning, pollen og lukt

Ifølge ekspertene kan det å kjøre med allergireaksjoner ha alvorlige konsekvenser for sikkerheten. Nysing, kløende øyne og hosting kan føre til at for eksempel personer med høysnue har tre ganger så stor sannsynlighet for å bli utsatt for en trafikkulykke. *Ford introduserer nå et nytt luftfilter som blokkerer inntil 99% pollen og nitrogendioksid – en vanlig årsak til astma.

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no