Gå videre til innhold
Ford Mustang er kåret til den klassiske bilen flest européere ønsker seg - selv før ikonet er kommet til Europa

Pressemelding -

Ford Mustang er kåret til den klassiske bilen flest européere ønsker seg - selv før ikonet er kommet til Europa

Ford Mustang er Europas mest ønskede klassiske bil. Det viser en undersøkelse blant over 75.000 brukere av nettportalen AutoScout24.

37% av dem som deltok oppga Ford Mustang som den klassiske bilen de helst vil eie. Mustang, som snart kommer i salg i Europa, var klar vinner av undersøkelsen, foran BMW M1 (20%) og Volkswagen Boble (11%).

- Ford Mustang er mer enn en bil, den bidrar til en egen livsstil sier Steve Kimber, administrerende direktør for Ford Motor Norge. - Mustang har simpelthen vært en fundamental del av den globale bilkulturen i snart 50 år, og er en av verdens mest gjenkjennelige biler.

Kimber kunne ellers fortelle at Mustang Customizer – et nettsted med blant annet en nedlastbar app – allerede har tiltrukket seg over 500.000 besøk fra Europa. Siden lanseringen i fjor har over 4,5 millioner personer fra 49 land besøkt Mustang Customizer.

Tilgjengelig både for iOS og Android telefoner og nettbrett lar appen Mustang-entusiastene blant annet bygge drømmebiler (over 2,3 millioner har allerede gjort det), tjene poeng og merker for hver bil de bygger og laste ned bakgrunnsbilder av Mustang.

Mustang feirer 50-årssjubileum i 2014 og Ford har lansert en ny “Mustang Countdown”-serie av videoer for å rette oppmerksomheten mot den ikoniske sportsbilen og dens tilhengere fra hele verden.

Den første vidoeen – Where It All Started: The Mustang 1 ConceptMustang web portal.

Mustang ble lansert i 1964 og har inspirert millioner av mennesker med en livsstil de kunne strekke seg etter. Så er også Mustang en bil som får entusiastenes hjerter til å banke raskere og sterkere.

# # #


Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Ford Mustang får hovedrollen i den kommende filmen "Need for Speed" - tilsammen har modellen opptrådt i nesten 3000 filmer og TV-program

Ford Mustang får hovedrollen i den kommende filmen "Need for Speed" - tilsammen har modellen opptrådt i nesten 3000 filmer og TV-program

Ford Mustang har gjort en imponerende karriere i underholdningsbransjen og vært med i blant annet Bond-filmen ”Goldfinger”, Steve McQueen-klassikern ”Bullitt” og nå ”Need for Speed”. Tilsammen dreier det seg om nesten 3 000 opptredener på film og TV, sett av Mustang-fans over hele verden. Og hvem vet – kanskje Mustang en dag får sin egen stjerne på Hollywood Walk of Fame.

Ford lanserer stor produktakselerasjon i Europa: Vil skape lønnsom vekst med flere nye personbiler, SUV-er og nyttekjøretøy

Ford lanserer stor produktakselerasjon i Europa: Vil skape lønnsom vekst med flere nye personbiler, SUV-er og nyttekjøretøy

Ford Motor Company presenterte i dag detaljene for en større og akselerende produktlansering med bakrunn i selskapets One Fords globale produktsrategi, og tar mål av seg til å utnytte mulighetene for vekst i klassene for store biler, SUV-er og nyttekjøretøyer. Ford lanserte en rekke nye personbiler, nyttekjøretøy og nye teknologier på et stort arrangement i Amsterdam.

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no