Gå videre til innhold
Hovrud Auto skal selge Ford

Pressemelding -

Hovrud Auto skal selge Ford

Det er nå inngått avtale mellom Ford Motor Norge AS og eierne av Hovli Auto AS om at Hovrud Auto AS, som er under etablering, skal betjene Fords kunder i Hallingdal og Valdres.

Hovli Auto, som har vært Toyota-forhandler i Hallingdal og Valdres siden 1985, vil drive salg og servicetjenester fra anleggene på Gol og Leira i Valdres. På Gol vil Fords produkter selges fra de eksisterende, merkeseparerte lokalene til Hovli Auto, men på Leira vil det bli bygget en egen salgshall for Ford i tilknytning til eksisterende bygningsmasse.

Vi har vært gjennom en grundig prosess for å få på plass ny og solid representasjon i Hallingdal og Valdres etter endringer i tidligere representasjon, sier salgsdirektør Per Gunnar Berg i Ford Motor Norge.

Vi er svært tilfredse med å ha fått Hovrud Auto med på laget. Hovli Auto er kjent som en meget solid forhandler med godt omdømme og særdeles god kundebehandling i sine områder. For oss er dette en meget viktig egenskap hos de som skal representere Ford.

Berg legger også vekt på at Hovli Auto har en ubrutt rekke med positive økonomiske resultater siden oppstarten.

Ford-driften vil skilles ut i et eget selskap under navnet Hovrud Auto AS, heleid av Hovli Auto AS.

Salget av Ford vil starte på Gol 1. juni, mens planlagt oppstart på Leira vil være 1. september. Daglig leder i det nye selskapet vil inntil videre være Håkon Olav Hovrud.

- Motivasjonen for å komme i gang med Ford er høy, og når en ser på Fords modellspekter i dag og hva som kommer i løpet av 2015 og fremover er det med enorm entusiasme vi og våre medarbeidere går løs på oppgaven med å representere Ford i Hallingdal og Valdres, sier Håkon Olav Hovrud.

Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Per Gunnar Berg

Per Gunnar Berg

Adm. dir. Ford Motor Norge +47 - 994 01 201
Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no