Gå videre til innhold
Solberg Bil AS utvider i Telemark

Pressemelding -

Solberg Bil AS utvider i Telemark

I tett samarbeid med Ford Motor Norge AS er det inngått avtale mellom Solberg Bil AS i Skien og Jorkjend Porsgrunn AS, om at Solberg Bil utvider i Telemark og overtar Ford agenturet fra Jorkjend Porsgrunn senest 1. desember 2014.

Vi er overbevist om at dette er en god løsning for Ford i Skien og Porsgrunnsområdet sier salgsdirektør i Ford Motor Norge AS, Per Gunnar Berg, som ikke legger skjul på at det foreligger solide vekstplaner for Ford i Telemark. Solberg Bil AS har vist vilje til investering i Ford og ikke minst evne til å levere volumer over tid. Ènmerkeforhandleren Solberg Bil AS oppnår en større markedsdekning og vil forsterke salget av Ford i hele sitt utvidede nedslagsfelt, uttaler Berg.

Som ett ledd i de etablerte vekstplanene vil Solberg Bil AS intensivere sin satsning på nyttekjøretøy med etablering av et fullverdig Ford Transit Senter. Solberg Bil AS vil også oppruste sitt allerede flotte anlegg i Skien ytterligere, til fullt og helt å innfri Fords nye standarder til å bli en fullverdig Ford Store med utstilling av Fords komplette modellutvalg og tilbud av alle tilhørende tjenester. Solberg Bil AS vil med dette bli en av de første komplette Ford Store fasiliteter i Norge.

Vi er svært godt fornøyd med løsningen og den veksten Ford Motor Norge AS og Solberg Bil AS planlegger for distriktet uttaler Daglig Leder i Solberg Bil, Ole B Solberg. Vi har ambisiøse planer uttaler Solberg som ikke legger skjul på at Fords ekspansive modellprogram både på Nyttekjøretøy og Personbil gir store muligheter. Et større markedsområde for Solberg Bil og et større modellprogram fra Ford vil også bety en løpende vurdering, sammen med Ford Motor Norge, om det blir ett eller to anlegg for Ford i Skien/Porsgrunnsområdet, uttaler Ole B Solberg.

For ytterligere informasjon vennligst kontakt:

Solberg Bil AS v/Daglig leder Ole B. Solberg, Mobil 977 75 400

Ford Motor Norge v/Informasjonsdirektør Anne Sønsteby, Mobil: 905 10 518


Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

RøhneSelmer overtar alt Ford-salget i Stor-Oslo - 3 FordStores inklusive nytt mobilitetssenter

RøhneSelmer overtar alt Ford-salget i Stor-Oslo - 3 FordStores inklusive nytt mobilitetssenter

Den norske Ford-importøren har inngått en avtale med Ford-forhandler RøhneSelmer som innebærer at de i fremtiden får ansvar for alt salg av Fords person og nyttekjøretøy i Stor-Oslo. RøhneSelmer oppgraderer sitt anlegg på Lillestrøm til FordStore, bygger ny FordStore og mobilitetssenter på Alnabru i Oslo, oppgraderer etableringen på Røa, i tillegg til den etablerte FordStore i Asker og Bærum.

Bilbutikken AS starter som Ford-forhandler i Drammen og etablerer fullverdig FordStore i sitt anlegg på Gulskogen.

Bilbutikken AS starter som Ford-forhandler i Drammen og etablerer fullverdig FordStore i sitt anlegg på Gulskogen.

Det er inngått avtale mellom Ford Motor Norge AS og eierne av Bilbutikken AS om etablering av virksomhet for salg og service av Ford i Drammen fra 1. juni i år. Representasjonen i Drammen vil etter en oppstartsperiode bli utvidet og oppgradert til å omfatte en fullverdig FordStore, slik at Bilbutikken kan tilby alle produkter og tjenester som er tilgjengelig fra Ford.

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no