Følg Ford Motor Norge AS

Kommunikasjonspris til Ford Motor Norge

Pressemelding   •   des 10, 2014 13:54 CET

Ford Motor Norges digitale nyhetsrom er kåret til det beste i landet i klassen "Små og Mellomstore Bedrifter" (under 100 ansatte). Med prisen ønsker Mynewsdesk å løfte frem og belønne de som har lykkes med sitt kommunikasjons- og pressearbeid.

- «Dette var en hyggelig overraskelse. Det er alltid motiverende å få anerkjennelse for kommunikasjonsarbeidet vi gjør, og ikke minst stimulerer det til å gjøre en enda bedre jobb i 2015», sier Informasjonsdirektør i Ford Motor Norge Anne Sønsteby.

I juryens begrunnelse heter det blant annet: "Ford er i en egen klasse, langt over de andre i kategorien. På sitt beste lager Ford journalistikk og ikke pressemeldinger, ved å intervjue eksterne eksperter og andre relevante kilder, og ved å vinkle sakene med aktuelle nyheter.". Juryen uttaler også; «Ford Motor Norge har varierte saker som er interessante også utenfor bil-verdenen».

- Ford har stor fokus på design, kjøreglede, avanserte teknologi, miljø og ikke minst sikkerhet og vi ønsker å bruke innhold til å skape debatt eller sette saker på agendaen, ikke bare skryte av oss selv.

Spesielt fremhevet som viktig ble saken om «Fords promillesimuleringsdrakt» som bidrar til sette fokus på at kombinasjonen av alkohol/rus og bilkjøring er en stor utfordring, og livsfarlig for alle som ferdes på veien. For å vise dette i praksis har Ford utviklet en såkalt promillesimuleringsdrakt som fullt ut anskueliggjør hva promillekjøring vil si i praksis - selv om personen bak rattet er klink edru. Drakten ble nylig demonstrert på et arrangement hos Ford -  hvor blant andre samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen og racerfører Molly Petit var «testsjåfører» (se videoen under).

Ford Motor Norge har 1154 personer som følger alt som sendes ut fra deres digitale nyhetsrom.

«På vegne av Ford Motor Norge ønsker vi å takke for prisen og samtidig gratulere Telenor, Oslo Lufthavn og Kiwi Minipris med de andre prisene», avslutter  Anne Sønsteby.

Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.