Gå videre til innhold
Neste generasjon Ford Fiesta – prisene er klare

Pressemelding -

Neste generasjon Ford Fiesta – prisene er klare

Til sommeren er verdens mest avanserte småbil klar for Norge. I dag kom prisene på den elegante sjarmøren.

Neste generasjon Ford Fiesta bygges på en helt ny plattform, og vokser ca. 7 cm sammenlignet med dagens modell. Interiør og eksteriør vitner om en moderne bil med fokus på design, praktiske løsninger og en rekke muligheter for personlig tilpasning.

For flere bilder, videoer og tekniske informasjon: KLIKK HER

Nytt er det også at modellen, som i en årrekke har vært Europas mest solgte småbil, fås med en rekke teknologier som tidligere har vært forbeholdt større og dyrere bilmodeller.

Fra 187 000 kroner

Fra 187 000 kroner kan du bestille nye Ford Fiesta med en helt ny 1.1-liters bensinmotor med 85 HK og utstyrsnivået Trend. Går du opp et utstyrsnivå, fra Trend til Titanium, får du en meget godt utstyrt bil til 212 000 kroner med den samme bensinmotoren. Inkludert da er blant annet Fords avanserte SYNC 3 infotainmentsystem med 6,5 " berøringsskjerm, sportsseter foran, automatiske fjernlys, trafikkskiltgjenkjenning, automatisk klimaanlegg, 16’’ aluminiumsfelger, akustisk frontrute som ytterligere reduserer støy i kupeen, cruisekontroll og LED kjørelys.

Nytt eksklusivt stereoanlegg fra B&O

Til høsten vil den sportslige ST-Line og den luksuriøse Vignale-varianten av nye Fiesta komme. Priser på disse kommer nærmere sommeren. Senere kommer også crossover-varianten Fiesta Active og råtassen Fiesta ST.

Med det nye partnerskapet mellom Ford og Harman Kardon tilbys neste generasjon Fiesta, som den første Ford-modellen, med det eksklusive bilstereoanlegget B&O Play. Høyttalere og kalibrering er skreddersydd, og har fantastisk lyd med sine 10 høyttalere, inkludert en senterhøytaler på toppen av instrumentpanelet og en subwoofer montert i bagasjerommet. Total effekt er hele 675 watt.

Spekket med tilgjengelig utstyr og teknologier

Den nye Fiestaens avanserte førerassistansesystemer henter sin informasjon fra to kameraer, tre radarer og 12 ultrasoniske sensorer. Sammen overvåker disse kontinuerlig områdene rundt hele bilen. Rekkevidden på systemene er opptil 130 meter eller mer enn lengden av en fotballbane.

Den nye småbilen har også et omfattende spekter av tilgjengelig utstyr og teknologi:

 • Parkeringsassistent (for parallell- og lukeparkering, samt utkjøringsassistent)
 • Adaptiv cruisekontroll
 • Antikollisjonssystem med fotgjengeroppdagelse
 • Justerbar hastighetsbegrenser
 • Automatiske fjernlys
 • Blindsoneinformasjonssystem med varsel for kryssende trafikk
 • Føreroppmerksomhetsovervåking
 • Trafikkskiltgjenkjenning
 • Filskiftevarsler og LaneKeeper
 • Panoramatak - hvor fremre halvdel kan åpnes
 • Flere interiørpakker for ytterligere personifisering

Neste generasjon Ford Fiesta er tilgjengelig med følgende motorvarianter:

 • En ny 1.1-liters bensinmotor med 85 HK og 5-trinns manuelt gir
 • 1.0-liters EcoBoost-bensinmotor med 100 HK og 6-trinns manuelt gir
 • 1.0-liters EcoBoost-bensinmotor med 100 HK og automatgir
 • 1.5-liters TDCi dieselmotor med 85 HK og 6-trinns manuelt gir

Med en lanseringsrente på 1,99% blir også månedsprisene ekstra hyggelige, uansett om man ønsker privatleie eller lån.

De første bilene er ventet til Norge tidlig i juli.

Emner


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no