Gå videre til innhold
Europa-lanseringen av nye Ford Kuga har kjørt hele veien fra Athen til Nordkapp - og nå er målet nådd.
Europa-lanseringen av nye Ford Kuga har kjørt hele veien fra Athen til Nordkapp - og nå er målet nådd.

Pressemelding -

​Nye Ford Kuga: Åtte av ti vil ha sportsutgaven.

For mer informasjon om nye Kuga sehttp://kuga.fordmedia.eu/ og for mer info. om Vignale se; http://vignale.fordpresskits.com/

-------------------------------------------------------------

Mer enn 600 nordmenn har allerede bestilt den nye Ford Kuga. Hele åtte av ti av disse velger det nye og enda mer sportslige utstyrsnivået ST-Line.

- Dette beviser det vi hele tiden har sagt - at Ford Kuga er en bil som er som skapt for Norge! Det er også gledelig at ST-Line, som er et mer sportslig og eksklusivt utstyrsnivå, står for en så stor andel. Også Mondeo, Fiesta og Focus kommer med dette utstyrsnivået, og vi ser samme tendensen der, sier administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg.

Modellserien ST-Line kjennetegnes av et sportslig eksteriør og interiør som er inspirert av Fords ST-modeller. Det er med andre ord modeller som henvender seg til kunder som ønsker det sportslige imaget til disse modellene, men som ønsker dette til en betydelig lavere pris og mer normale motoriseringer.

På Kuga betyr ST-Line blant annet stylingsett, 18 tommers alufelger, parkeringsassistent, sportsfjæring, LED-kjørelys, navigasjon, delskinn og det splitter nye underholdningssystemet SYNC 3 med Apple Carplay. Systemet er også forberedt for Android Auto.

Nye Ford Kuga blir lansert i Norge i januar 2017, men forsalget har allerede startet. Prisene på en Kuga ST-Line er fra 356 000 kroner. Da får du en 1.5-liter forhjulsdreven 120 HK variant. For trekk på alle fire er fraprisen 435 000 kroner. Det er en 2-liters 150 HK sterk variant. De som bestemmer seg raskt kan også nyte godt av et svært attraktivt forsalgstilbud – ST-Line til Titaniumpris, en besparelse på hele 18.000 kroner!

I løpet av det siste halvåret har Ford kommet med en rekke nyheter. De har nå hele tre nye SUVer i sin modellportefølje: Både den mindre rimelige SUVen Ecosport, nye Ford Edge og nå sist Nye Ford Kuga. Både Edge og Kuga kommer også nå i Vignale-utførelse. Tidligere har Ford Mondeo og familiefavoritten Ford S-MAX blitt introdusert med dette svært eksklusive utstyrsnivået.

- Nordmenn ønsker stadig mer utstyr på bilene sine. Vi tror mange kunder ikke er så komfortable med lange ekstrautstyrslister når de skal handle bil. Det er lett å miste oversikten over hva bilen til syvende og sist vil koste. Ford velger derfor å inkluderer mye utstyr i de ulike utstyrsnivåene innenfor ulike prissegmenter. Det ser det ut til at vi får betalt for nå, sier Berg.

Med utstyr som eksklusivt Windsor-skinninteriør og svært støysvake kupeer vil Ford med Vignale-variantene av Ford Edge og Ford Kuga dekke den stadig sterkere etterspørselen etter luksus-SUVer i Europa. Setene er spesialutviklede Vignale-skinnseter hvor begge forsetene har 10-veis elektrisk justering med minne. Vignale kommer i tillegg med skinnkledd dashbord, instrumentpanel, midtkonsoll, og en rekke andre unike Vignale-detaljer. Dessuten er spesielle aluminiumsfelger på hhv 18’’ (Kuga Vignale) og 20’’ (Edge Vignale) standard, i tillegg til en lang rekke andre utstyrselementer.

Foreløpige tall fra Ford Norge kan tyde på at i overkant av 10% av kundene velger disse variantene av de to SUVene. Nye Ford Kuga Vignale kan du få fra 497 000 kroner, og da kommer denne luksuriøse varianten med en 2 liters-TDCI-motor med firehjulstrekk og 150 HK. Bilen kommer også med en sterkere dieselvariant og en 182 HK Ecoboost bensinmotor. Nye Edge Vignale er - i likhet med nye Kuga - også utstyrt med Fords intelligente og avanserte firehjulstrekksystem. Denne store SUV-varianten fås med en 2-liters 180 HK dieselvariant og manuelt gir til 660 000 kroner. Den kommer også med en enda mer potent 210 HK diesel med Powershift automatgir til 705 000 kroner.

Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no