Gå videre til innhold

Emner: Bedrifter, allment

Salgssjef for nyttekjøretøy i Ford Motor Norge, Espen Markussen og nye Tourneo Custom Active

Ford med to nye store helelektriske flerbruksbiler: Åpnet for bestilling av E-Tourneo Custom og E-Transit Custom kombi

Med den nye premium 8-seters helelektriske E-Tourneo Custom og den helelektriske 9-seteren E-Transit Custom kombi, kan Ford nå tilby to helt unike store flerbruksbiler – perfekt for familier med stort plassbehov eller næringsdrivende innenfor persontransport.
I disse dager blir modellene fra Ford Pro, som også begge kan fås som ladbare hybrider, presentert i Tyskland for prøvekjøring for inter

Kverneland Bil med storsatsing på Ford i Bergen: Åpner nytt toppmoderne anlegg på Kokstad

Kverneland Bil med storsatsing på Ford i Bergen: Åpner nytt toppmoderne anlegg på Kokstad

Med dagens åpning av helt nybygde lokaler på 2500 m2 utelukkende for salg og service av Fords personbiler og nyttekjøretøy på Kokstad i Bergen, forsterker Kverneland Bil sin satsing på merket. Et oppgradert Transit Senter skal også sørge for at Fords nyttekjøretøykunder i regionen får enda bedre og raskere oppfølging og service.
– Ford kommer med en rekke viktige nyheter i 2024, som er som skap

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no