Gå videre til innhold
Ford avduker Focus RS og Ford GT på den internasjonale bilutstillingen i Genève

Pressemelding -

Ford avduker Focus RS og Ford GT på den internasjonale bilutstillingen i Genève

Ford avduker to meget spennende modeller på bilutstillingen i Geneve denne uken - Ford Focus RS og Ford GT.

Ford avholder pressekonferanse 3.mars klokken 10:30, ledet av Jim Farley, Executive Vice President and President Europe, Middle East and Africa og Raj Nair, Group Vice President, Global Product Development ,- på Fords stand i Hall 5, PalExpo.

Ford vil presentere hele det europeiske sortimentet innenfor Ford Performance inklusive Ford GT, Ford Focus RS, nye Focus ST i både bensin- og dieselutgave samt Fiesta ST. Ny Ford Mustang kan også oppleves både i Fastback og Convertible versjon.

I tillegg til produktene innen Ford Performance, vil man fra 4. mars ha mulighet til å beskue nye og sporty utgaver av Fords SUV’er - herunder. Edge, Kuga og EcoSport, samt også av nye Mondeo, Focus og helt nye S-MAX.

Pressemelding med mer informasjon sendes ut i morgen 3. mars kl. 10:45. Fords offisielle pressemappe er tilgjengelig fra samme tidspunkt på http://geneva2015.fordpresskits.com

Dersom du vil følge morgendagens pressekonferanse kl. 10.30, men ikke er tilstede i Geneve kan du trykke på vedlagte link https://www.youtube.com/user/fordofeurope

Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no