Gå videre til innhold
Ford lanserer prisene på nye Mustang.

Pressemelding -

Ford lanserer prisene på nye Mustang.

For mer informasjon, bilder og videomateriale se; : http://mustang.fordmedia.eu/enhanced.htm

------------------

Dagen i dag representerer bilhistorie siden priser på Nye Ford Mustang for første gang slippes i hele Europa – over 50 år etter at denne ikoniske bilmodellen ble satt i produksjon.

Mustang-kunder kan velge mellom en 314-hesters 2.3-liters EcoBoost-motor eller en 5.0-liters V8-motor med 418 HK i et fastback- eller kabriolet-karosseri. Startprisen for fastbackmodellen med EcoBoost-motoren er kr. 730.000, mens flaggskipsmodellen med V8-motor har en prislapp på kr. 1.220.000.

Smarttelefon- og nettbrettbrukere kan i nær fremtid laste ned en ny app hvor de kan se nøyaktig hvordan deres valgte Mustang vil komme til å se ut.

Den nye appen vil i tillegg til å vise bilen med ønsket karosseri og farge (det er i alt ti farger å velge mellom, inklusive Competition Orange og trelags Triple Yellow) spille realistisk Mustang-motorlyd. En Konfigurator vil gjøre det mulig for potensielle kjøpere å spesifisere bilen og se hva prisen blir.

- Det har aldri vært et bedre tidspunkt for å lansere denne ikoniske bilen i Europa. Nye Ford Mustang er den mest moderne, teknologisk avanserte og fremtidsrettede Mustang i denne fantastiske bilmodellens historie, sier Steve Kimber, adm. direktør hos den norske Ford-importøren. - Med den nye appen vil kundene også kunne se hvordan den nye Mustang-modellen vil ta seg ut utenfor deres eget hus, lover Kimber.

Ford tilbød de første 500 eksemplarene av Ford Mustangs for europeiske kunder i forbindelse med fjorårets UEFA Champions League-finale i Lisboa. Over 9.300 personer registrerte seg for å kunne reservere en bil i løpet av finalekampen. De første 500 bestillingene raste inn i løpet av bare 30 sekunder.

Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no