Gå videre til innhold
Over 9.300 ville ha en av de 500 første nye Ford Mustang under Champions League-finalen

Pressemelding -

Over 9.300 ville ha en av de 500 første nye Ford Mustang under Champions League-finalen

Ford opplyser at over 9.300 personer registrerte seg på nettet i håp om å kunne bli eier av en av de første 500 nye Ford Mustang-modellene for Europa under forrige helgs UEFA Champions League-finale.

De første 500 bilene var fulltegnet allerede 30 sekunder etter avspark i oppgjøret mellom Real Madrid CF og Club Atlético de Madrid i Lisboa.

- Vi visste at forventningene til nye Ford Mustang var enorm nå når den kommer til Europa, men det som skjedde under Champions League-finalen var overveldende, sier Steve Kimber, leder for den norske Ford-importøren. - Det var rett og slett en fantastisk måte å sparke i gang Ford Mustang-epoken på i Europa – og Norge.

De 500 Mustang-bilene er fordelt til 20 europeiske land. Ford vil de neste ukene kontakte kundene i hvert av disse landene som var først ute med sine bestillinger. 

Både fastback-modellen i Race Red og kabriolet-modellen i Magnetic Silver kunne bestilles, og begge leveres med en spesialpakke. Kundene kunne også velge mellom Fords nye 2.3-liters EcoBoost-motor med over 309 HK og 407 Nm dreiemoment og den 5.0-liters V8- motoren som utvikler over 425 HK og et dreiemoment på 529 Nm.

De 500 modellene vil også ha Fords SYNC 2 kommunikasjons- og navigasjonssystem, oppvarmede og ventilerte seter, parkeringshjelp, sort skinninnredning og 19-tommers lettmetallfelger.

Som offisiell samarbeidspartner til UEFA Champions League for 2013/2014-sesongen stilte Ford i år over 900 kjøretøy til disposisjon for arrangørene. En Ford Mustang transporterte også vinnertrofeet til stadion i  Lisboa.

# # #

For flere bilder:

https://media.ford.com/content/fordmedia/feu/en/asset.html/content/dam/fordmedia/Europe/en/2014/05/Mustang-Stadium_new%20NUMBER%20PLATE.jpg.html

Video: https://www.youtube.com/watch?v=Va5F6M-Miok

Pressemappen for Champions League: http://championsleaguefinal2014.fordpresskits.com/

For mer informasjon om nye Ford Mustang: http://mustang.fordmedia.eu/enhanced.htm


Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no