Gå videre til innhold
UEFA Champions League  - Finalefest for Mustang entusiaster. Ford åpner for eksklusiv forhåndsbestilling av 500 nye Ford Mustang under finalen.

Pressemelding -

UEFA Champions League - Finalefest for Mustang entusiaster. Ford åpner for eksklusiv forhåndsbestilling av 500 nye Ford Mustang under finalen.

For flere bilder:

https://media.ford.com/content/fordmedia/feu/en/asset.html/content/dam/fordmedia/Europe/en/2014/05/Mustang-Stadium_new%20NUMBER%20PLATE.jpg.html

Video: https://www.youtube.com/watch?v=Va5F6M-Miok

Pressemappen for Champions League: http://championsleaguefinal2014.fordpresskits.com/

For mer informasjon om nye Ford Mustang: http://mustang.fordmedia.eu/enhanced.htm

----------------------------

 ·  Europeiske kunder får første mulighet til å bestille en ny Ford Mustang

·  Ford vil bygge 500 nye Mustang fastback og cabriolet som kan reserveres under finalen i UEFA Champions League – fra kampen starter til dommeren blåser i fløyten og avslutter kampen

·  Nye Ford Mustang kommer til Europa neste år, og det er første gang i den ikoniske sportsbilens 50-årige historie at den selges i Europa

·  Kunder kan registrere seg online på http://www.ford.com/ for å få mulighet til å reservere en av de 500 eksemplarene – og hvor det i tiden frem til finalen vil tilbys Mustang-nyheter, artikler og nedtelling til avspark

 Når finalen i UEFA Champions League mellom Real Madrid CF og Club Atlético de Madrid sparkes i gang 24. mai, vil det samtidige markere et øyeblikk som Ford Mustang-fans i Europa har ventet på i lang tid.

Ford Motor Company har annonsert at de første 500 nye Mustang-eksemplarene som skal til Europa vil være tilgjengelig for bestilling fra det øyeblikket kampen starter og til den avsluttes – enten det er etter ekstra-omganger eller etter en svært spennende straffespark-konkurranse.

Ford har vært offisiell samarbeidspartner til UEFA Champions League siden 1992. Årets finale i Lisboa i Portugal forventes å tiltrekke seg oppmerksomhet fra 70 millioner fotballfans i Europa og 165 millioner mennesker over hele verden.

“Ford Mustangs ankomst i Europa er en begivenhet som fortjener den aller største oppmerksomhet,” uttalte Roelant de Waard, Vice president for Markedsføring, salg & servicemarkedet i Ford  Europa. “Vi håper at ved å gjøre de første eksemplarene tilgjengelig for bestilling samtidig som kampen sparkes i gang, vil den få oppmerksomhet som matcher dens betydning.”

Både fastback og cabriolet kan reserveres, fastback i fargen Race Red og cabriolet i Magnetic Silver. De kan enten utstyres med Fords nye 2.3-liters EcoBoost-motor med svært god drivstofføkonomi og forventet ytelse på mer enn 309 HK og et dreiemoment på 407 Nm, eller 5.0-liters V8-motor – som leverer imponerende 426 HK og et dreiemoment på 529 Nm.

Modellene vil også tilbys med Fords SYNC 2 mobil- og navigasjonssystem, oppvarmede og ventilerte seter, parkeringsassistanse, sort skinninteriør, kromdetaljer og 19-tommers aluminiumsfelger.

Kundene kan allerede nå gå til http://www.ford.com/ for å se informasjon, illustrasjoner og videoer om  nye Mustang og denne ikoniske bilens 50-års historie. I løpet av kampen får de mulighet til å registrere seg og få sjansen til å kjøpe en av de 500 eksemplarene som inneholder en spesiell pakke og et limited edition/begrenset opplag sertifikat.

Nye Ford Mustang vil være den aller første Mustangen - som gjøres tilgjengelig over hele Europa - når den legges ut for salg neste år.

Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no