Gå videre til innhold
Ford lanserer ny Mondeo-generasjon med meget gode introduksjonspriser

Pressemelding -

Ford lanserer ny Mondeo-generasjon med meget gode introduksjonspriser

For mer info. og flere bilder/videoer se; http://www.fordmedia.eu/project/the-all-new-ford-mondeo/

# # # # #

Når Ford nå starter salget av den nye Mondeo-generasjonen skjer det med svært konkurransedyktige introduksjonspriser. Nye Ford Mondeo stv. i den meget godt utstyrte Titanium-varianten med 1.6 TDCi 115 HK får en startpris på kr. 328.000,-. Kunder som ønsker et sterkere motoralternativ og Powershift automat kan velge en Titanium stv. 2.0 TDCi 150 HK for kr. 378.000.  Ledelsen av den norske Ford-importøren legger ikke skjul på sine ambisiøse forventninger til neste generasjon Ford Mondeo - en av Norges mest populære biler.

- Vi er overbevist om at en pris fra kr. 328.000,-  for en Mondeo i Titaniumversjon er meget gode nyheter for de som nå vurderer å kjøpe en bil i denne klassen, sier adm. direktør Steve Kimber i Ford Motor Norge. - Tilbakemeldingene, både fra eiere av tidligere generasjoner av Mondeo og nye kunder som vurderer å kjøpe nykommeren, tyder på at svært mange har store forventninger til denne lanseringen, sier Kimber.

- Det er neppe bare de gunstige prisene som vil trekke oppmerksomhet til nye Mondeo, mener Ford-direktøren. Nye Mondeo er definitivt den mest avanserte Ford-modellen som noensinne er lansert, av tilgjengelig teknologi kan blant annet nevnes;

·  Antikollisjonsassistent med fotgjengeroppdagelse for å unngå personer i veibanen – systemet kobler automatisk inn bremsene dersom sjåfør ikke reagerer på advarselen.

·  Ford`s adaptive LED frontlysteknologi med dagslyslignende lys hvor lysvinkler og intensitet justeres automatisk ut fra kjøreforholdene.

·  Oppblåsbare sikkerhetsbelter i baksetene som i løpet av 40 millisekunder fylles med luft slik at sikkerhetsbeltene dekker et område av overkroppen som er fem ganger bredere enn et konvensjonelt belte ved sammenstøt – nye Ford Mondeo er først i sitt segment med denne teknologien i Europa.

·  Parkeringsassistent med funksjonalitet for vinkelrett parkering og automatisk lukeparkering uten at sjåføren behøver å røre rattet.

·  AWD – Fords intelligente firhjulstrekksystem lanseres på Ford Mondeo, dette til stor glede for norske bilkjøpere (tilgjengelig noen måneder etter lansering).

Nye Mondeo Titanium inneholder som standard 17’’aluminiumsfelger, DAB radio/CD spiller med SYNC, Active City Stop, filskifteassistent med filskiftevarsler, trafikkskilt gjenkjenning, føreroppmerksomhet-overvåkning, cruisecontroll, takrails, nøkkelfri adgang og start, automatisk klimaanlegg med to soner, elektrisk innfellbare speil, skiluke, sportsseter og mye mer.

Kimber mener det er grunn til å karakterisere nye Mondeo som den beste Ford-modellen som noensinne har vært tilbudt europeiske kunder. Med ny Mondeos overbevisende design, rikholdige utstyrsliste og konkurransedyktige priser, har vi store forventninger til hvordan nye Mondeo vil bli mottatt av bilkjøpere i denne klassen, fastslår Kimber.


Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no