Gå videre til innhold
Ford med ny 5- og 7-seters Tourneo Connect

Pressemelding -

Ford med ny 5- og 7-seters Tourneo Connect

Ford lanserer nå en ny generasjon Connect personbiler innen varemerket Tourneo med en kombinasjon av plass, fleksibilitet og komfort, der nye Tourneo Connect og 9-seteren Tourneo Custom sammen danner et revitalisert bilprogram.

- Fords Tourneo-program gjennomgår en radikal fornying, ledet an av den stilige Tourneo Custom, fulgt av Tourneo Connect og ytterligere spennende produkter er underveis, sier Per Netland, salgsdirektør for nyttekjøretøy hos Ford Motor Norge.

- Dette er fleksible biler - som kunder  på jakt etter muligheten for å kunne ta med seg omfangsrikt fritidsutstyr som sykler eller fiskeredskap - vil velge.

Nye Tourneo Connect går dermed inn i Fords personbilprogram som en praktisk og prisgunstig familiebil med god plass og stor fleksibilitet.

Med et dynamisk og moderne utseende er Tourneo Connect en bil som skiller seg fra mengden. En stilig kupé med omfattende utstyr bidrar til et attraktivt og komfortabelt førermiljø.

Tourneo Connect vil bli tilgjengelig i to versjoner – 5-seteren Tourneo Connect og 7-seteren Grand Tourneo Connect – biler med fremragende praktiske løsninger for firmakunder og aktive familier, med skyvedører bak og meget fleksible seteanordninger.

Tourneo Connect tar mål av seg til å levere klassens beste drivstofføkonomi gjennom blant annet en serie nybygde og moderne bensin- og dieselmotorer og Ford ECOnetic Technologies.

Nye Tourneo Connect vil komme i salg 2. halvår  2013

Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no