Gå videre til innhold
Ny Ford-forhandler i Halden

Pressemelding -

Ny Ford-forhandler i Halden

Det er inngått avtale mellom Ford Motor Norge AS og eierne av Halden Auto AS om etablering av virksomhet for salg og service av Ford i Halden og Aremark.

Halden Auto har vært Peugeot og Mercedes-forhandler i Halden siden 1990. Eierne bak denne virksomheten etablerer nå en ny forhandler som vil drive salg og servicetjenester fra Fords anlegg i Halden som utelukkende skal spesialisere seg på Ford.

Ford har et stort potensiale i Halden og vi har derfor hatt flere interessenter med i prosessen for å få på plass ny representasjon, sier påtroppende adm.dir. Per Gunnar Berg i Ford Motor Norge.

Vi er meget tilfredse med å ha fått eierne av Halden Auto med på laget. Disse er kjent i markedet og har bygget opp en meget solid forhandlervirksomhet med god lokal forankring i Halden og omegn. For oss i Ford er dette en meget viktig egenskap hos de som skal representere oss for å sikre lojaliteten hos eksisterende kunder samt å rekruttere nye.

Ford skal rendyrkes og drives helt separat fra den øvrige bil-virksomheten med egne lokaler, egen organisasjon og eget selskap eid av Geir Løchen og Christian Løchen. Salget av Ford har planlagt oppstart i mai.

Motivasjonen for å komme i gang med Ford er høy - og det er ingen tvil om at Ford nå er et bilmerke i medvind. Ford har aldri hatt et nyere og bedre produktprogram enn nå, så det er med ydmykhet og stor begeistring vi tar fatt på oppgaven avslutter Christian Løchen. 

Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518
Per Gunnar Berg

Per Gunnar Berg

Adm. dir. Ford Motor Norge +47 - 994 01 201

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no