Gå videre til innhold
Svært konkurransedyktige priser på nye Ford B-MAX

Pressemelding -

Svært konkurransedyktige priser på nye Ford B-MAX

Ford Motor Norge AS offentliggjør i dag prisene for sin nye, fleksible Ford B-MAX, og med en startpris på veil. 221 700 kr. vil den utvilsomt få en sterk posisjon i forhold til sine viktigste konkurrenter, som blant annet er Toyota Verso, Hyundai ix20, Honda Jazz og Opel Meriva.

- I tillegg til de gunstige prisene viser utstyrssammenligningene at B-MAX også har en rekke produktmessige fordeler, sier markedsdirektør Geir Haugaard hos Ford Motor Norge AS.

- Den mest åpenbare er naturligvis det faktum at B-MAX har skyvedører bak og at midtstolpene er integrert i dørene, noe som gir en døråpning på ca. 150 cm når både for- og bakdør er åpne. Dette betyr blant annet betydelig enklere inn- og utstigning fra baksetene, men også en klar fordel ved innsetting og uttaking av barn i barneseter, sier Geir Haugaard.

Noe som helt klart vil bli lagt merke til er 1-liters EcoBoost-motoren på 100 eller 120 HK, som nylig ble kåret til verdens beste bilmotor. I tillegg består motorprogrammet av en 1,6-liters TDCi dieselmotor. Disse motorene kommer med 5-trinns manuell girkasse. I tillegg tilbys en 1,6-liters bensinmotor med Ford Powershift automatgirkasse.

Ford B-MAX vil være første bilen i Europa som kommer med handsfree- og stemmestyringssystemet Ford SYNC med Nødhjelpsassistanse. Det innebærer at bilen, via en tilkoblet mobiltelefon, automatisk vil ta kontakt med lokal redningstjeneste dersom det oppstår en ulykke der en kollisjonspute løses ut.  

Listen over tilgjengelig utstyr på B-Max er lang og den inneholder blant annet Active City stop, som kan hindre sammenstøt i lave hastigheter, elektriske innfellbare speil, nøkkelfritt system, parkeringssensorer og ryggekamera  

Med bilens elegante utseende, den fantastiske funksjonaliteten fra blant annet skyvedørene med de integrerte midtstolpene, kombinert med et rikholdig utstyrsspekter, forventer vi at B-MAX vil være aktuell for en bred kundegruppe. Blant annet regner vi med at mange potensielle C-klassekunder vil vise interesse for B-MAX med tanke på hva den gir av utstyr og egenskaper sammenlignet med prisen, sier Geir Haugaard

Med priser på plass åpner nå Ford-forhandlerne for kontraktstegning. De første bilene forventes til Norge i løpet av august.

Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no