Gå videre til innhold
Klar for konkurranse: Partner i Hest360, prinsesse Märtha Louise, og administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg utfordrer hele Norge til ryggekonkurranse.
Klar for konkurranse: Partner i Hest360, prinsesse Märtha Louise, og administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg utfordrer hele Norge til ryggekonkurranse.

Pressemelding -

Utfordrer hele Norge til stor ryggekonkurranse

Ford Motor Norge og gründerselskapet Hest360 utfordrer nå hele Norge for å finne ut hvem som er best til å rygge med hestehenger eller høy skaphenger. Film deg selv mens du kjører gjennom løypa, ta tiden, og delta i konkurransen om flotte premier.

Til våren skal de fem beste møte partner i Hest360, prinsesse Märtha Louise og Ford Motor Norges administrerende direktør, Per Gunnar Berg, i en stor finale.

Samarbeidet Hest360Ford Challenge ble lansert i går med en duell mellom nettopp prinsesse Märtha Louise og Berg.

- For oss i Ford Motor Norge er det viktig at også de som kjører med hestehenger eller stor skaphenger er trygge i trafikken. Sammen med hesteentusiastene i Hest360 ønsker vi med denne konkurransen å få mange til å øve seg litt ekstra på å kjøre med stor henger. Etter min runde på banen her i dag er det i alle fall helt sikkert at jeg skal gjøre det, ler administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg.

Hest360 har som mål å inspirere de som kan litt om hest til å lære enda mer. Sammen med partner Geir Kamsvåg gleder prinsesse Märtha Louise seg til å inspirere flere til å bli bedre på å rygge med hestehenger eller annen stor henger

Skal arrangeres lokalt i hele Norge

- Vi gleder oss til å utfordre hele Norge til ryggeduell. Hest360FordChallenge skal frem til påske arrangeres rundt i hele landet og vi håper på stort lokalt engasjement. Det er faktisk ikke så lett å rygge med stor hestehenger som mange tror. Det smarteste vil nok være å øve mye på dette før filmen spilles inn og kampen mot klokken starter. Husk også at du ikke øver på dette med hest i hengeren, sier en entusiastisk prinsesse Märtha Louise.

Du kan delta i konkurransen ved å sende inn video med tid når du kjører gjennom den forhåndsbestemte løypa. Ryggekonkurransen vil også bli gjennomført av Ford-forhandlere over hele Norge.

Gratis utlån av Ford Ranger til konkurransen

Fords forhandlere vil også strekke seg langt for å være behjelpelig med å låne ut Ford Ranger pickup til de som ønsker å delta på Hest360FordChallenge.

- For at alle skal ha samme utgangspunkt i kjegleløypa skal den kjøres med samme type bil. Ford Ranger er en modell vi har tilgjengelig for lån hos de aller fleste av våre forhandlere. Dette sikrer likest mulig konkurransevilkår. Jeg er spent på hvem prinsesse Märtha Louise og jeg vil møte i finalen over påske neste år, sier Ford Motor Norges administrerende direktør.

Vinneren får gratis Ford Ranger i ett halvt år

Konkurranseperioden varer frem til 17. april. Videoen kan publiseres på åpne Facebook eller Instagram-sider, men merkes med #Hest360FordChallenge.

Les mer om innsendelse av videoen, løypa og reglene for konkurransen her

Vinneren får 6 måneders gratis lån av en Ford Ranger pickup og diverse hesteutstyr fra Kingsland til en verdi av  10.000 kroner.

Skal gjøre alt for å gruse Fords administrerende direktør

I den uhøytidelige ryggeduellen mellom Hest360-partner prinsesse Märtha Louise og Fords administrerende direktør, var det Berg som trakk det lengste strået. Prinsessen lover imidlertid revansje når de møtes neste gang.

- Jeg skal møte maksimalt forberedt til finalen etter påske og skal gjøre alt jeg kan for å slå tilbake og gruse Berg. Det første jeg skal gjøre er å ta ekstra kjøretimer og bli så god som mulig til å manøvrere med hestehenger. Det blir også kjempespennende å se hvem som blir de andre konkurrentene, sier partner i Hest360, prinsesse Märtha Louise.

Se ryggeduellen mellom de to her:

Emner


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder med ca. 202.000 ansatte verden over – og har hovedkontor i Dearborn, Michigan, USA. Selskapet utvikler og produserer en rekke kjøretøy som inkluderer personbiler, nyttekjøretøy, lastebiler, og Lincoln luksusbiler. Ford Motor Company har en ledende rolle innen elektrifisering, selvkjørende biler og mobilitetsløsninger. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon om Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford kjøretøy i 50 markeder og har ca. 69.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomhet Ford Servicemarked og 24 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Ford Motor Norge er en bilprodusent og mobilitetsselskap som importerer biler og deler for salg gjennom et forhandlernettverk på 82 salgs- og servicepunkter. Den første Ford-bilen kom til Norge allerede i 1906, trolig gjennom firmaet E.C. Gjestvang i Oslo. Lenge var det kun private forhandlere som importerte Ford til Norge via Danmark. Først i 1960 ble Ford Motor Norge etablert etter sterkt engasjement fra blant annet Trygve Lie, FNs første generalsekretær og norsk ambassadør i Washington.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no