Gå videre til innhold
En av fire kelnere har hjulpet gjester med å fri

Pressemelding -

En av fire kelnere har hjulpet gjester med å fri

Hver fjerde kelner i Europa har hjulpet gjester med frieriet. Selv må de ofte jobbe på Valentinsdagen.

Det fremgår av en undersøkelse som Ford har gjort blant hele 1253 kelnere, bartendere og concierger i Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Italia og Spania.

Hver tredje prøver faktisk å ta fri på Valentinsdagen. Så mange som en av ti ansatte i disse yrkene innrømmer at de har meldt seg syke, for å få feire dagen med sin kjære.

- På Valentinsdagen har gjerne forelskede par bare øyne for hverandre. Hvor vellykket kvelden blir handler imidlertid også mye om de som ofrer sin egen kjærlighetskveld. Det er disse som er de virkelige heltene på Valentinsdagen, og det er disse vi nå vil hylle, sier kommunikasjonsdirektør i Ford Europa, Greg Dawson.

Den 24 år gamle London-servitøren Kelsie Jamieson har allerede rukket å hjelpe til med å arrangere to frierier på jobben, men har ikke hatt en «Valentinsdag-date» selv.

Se hvor overrasket hun ble når hennes forlovede Nick Epstein (32) dukket opp på en romantisk overraskelsesmiddag her:

For alle innen servicebransjen som står på for at Valentinsdagen skal bli mest mulig romantisk for kjæresteparene, er det imidlertid trøst å hente: To av tre av de spurte mener nemlig at kundene er ekstra hyggelige på denne dagen.

Og for de som opplever at daten ikke møter opp til den romantiske middagen: Hver femte servitør, bartendere eller concierge opplyser at de da vil forsøke å muntre dem opp.

Emner


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no