Gå videre til innhold
Ford avduker helt nye Focus RS tirsdag 3. februar.

Pressemelding -

Ford avduker helt nye Focus RS tirsdag 3. februar.

  • Helt nye Focus RS vil bli avduket på et arrangement i Køln i Tyskland i morgen tirsdag 3. februar kl. 14.45. Arrangementet finner sted på Fords hovedkvarter i Køln. Nye Focus RS vil feste en gren til stamtreet som ble plantet i 1968, da Ford 15M RS ble lansert i Tyskland.
    Den første RS-modellen levert av Ford Europa var Escort RS1600 i 1970 og den første Focus RS-modellen ble lansert i 2002. .
  • I tillegg til å avduke 3. generasjon av Ford Focus RS, vil det på arrangementet også bli satt fokus på innovasjon og avansert teknologi som har blitt et varemerke for RS-suksessen gjennom mange år.
  • Arrangementet vil bli ledet av Jim Farley, executive vice president, og president Europe, Middle East and Africa; Raj Nair, group vice president, Global Product Development og Ford of Europe’s Joe Bakaj, vice president, Product Development. De vil ha med seg noen helt spesielle gjester som vil snakker mer om den 30. modellen med det ikoniske RS-merket.

Arrangementet vil bli direktesendt på http://www.gofurtherlive.com fra 13.30 i morgen 3. februar. En komplett pressemelding med bilder, videoer etc. vil være tilgjengelig her fra en time etter avdukingen – kl. 14.30 http://focusrs.fordpresskits.com.

Se under en liten video-appetittvekker før morgendagens store avdukning.

Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no