Gå videre til innhold
Nå lanseres prisene på Nye Ford Focus – enda mer bil for pengene.

Pressemelding -

Nå lanseres prisene på Nye Ford Focus – enda mer bil for pengene.

For flere bilder, videoer, og presseinformasjon se; http://newfocus.fordpresskits.com/enhanced.htm

Prisene for nye Ford Focus vil starte fra kr 235.000 – noe som er kr 6000,- lavere enn dagens Focus. På nye Focus lanseres også nå en ny toppmodell, Titanium X. Titanium X ligger kr 15.000,- over i pris sammenlignet med tidligere toppmodell Titanium. Til gjengjeld er 17 tommers aluminiumsfelger, adaptive Bi-Xenonlys, LED- lys foran og bak og delskinn med 6-veis elektrisk justering av førersetet standard på Titanium X.  

Den nye Focus-serien består av fire-utstyrsnivåer, Trend (fra kr 235 000,-), Sport (fra kr 250 000,-), Titanium (fra kr 260 000,-) og Titanium X (fra kr 275 000).

Den teknologisk avanserte nye Ford Focus forsterker sitt rykte om mye avansert teknologi til fornuftige priser. Focus har siden 2011 hatt automatisk lukeparkering, Active City Stop, som bidrar til å forhindre ulykker i lav hastighet, trafikkskiltgjenkjenner og blindsonevarsler som ekstrautstyr. Mye av dette utstyret er nå forbedret, for eksempel blir Focus den første Ford-modellen til å tilby automatisk vinkelrettparkering, systemet hjelper føreren til å rygge inn i en parkeringslomme i tillegg til allerede den introduserte automatiske lukeparkeringen.

Andre førerassistentfunksjoner inkluderer utkjøringsvarsling og utkjøringsassistanse. Når du rygger ut av en parkeringsplass og har begrenset oversikt over trafikksituasjonen, kan systemet oppdage biler som nærmer seg og varsle med et lydsignal. Teknologien tenner også et lys på sidespeilet (venstre eller høyre, avhengig av hvor trafikken kommer fra). Bilen kan også kjøre ut av parkeringsplassen for deg.

Nye Focus er også tilgjengelig med Fords 2. generasjons SYNC-system – SYNC2. (www.youtube.com/watch?v=pQo7mQoWJRw). SYNC 2 har en høyoppløst 8" fargeberøringsskjerm og stemmekontrollert tilgang til lyd, navigasjon, klimaovervåking og mobiltelefoner.  SYNC 2 kan også leveres med et nytt navigasjonssystem som tilbyr en «split-screen display» for første gang på en Ford-modell i Europa.

Fords innovative MyKey-teknologi for uerfarne sjåfører, vil også tilbys på nye Focus. Ford MyKey-teknologien, som debuterte på Fiesta, lar eiere programmere nøkkelen - vanligvis for yngre sjåfører til å begrense toppfarten, du kan redusere det maksimale volumet på lydanlegget og/eller deaktivere den helt hvis sjåføren og passasjerene ikke bruker sikkerhetsbelter.

Med imponerende avansert teknologi og drivstofføkonomi, kombinert med Fords velkjente kjøreegenskaper og til svært konkurransedyktige priser, tror vi at nye Focus ikke bare vil glede våre eksisterende Focus-kunder, men også tiltrekke seg mange nye og bidra til ytterligere og heve Fords image i Norge, sier adm. dir. for Ford Motor Norge, Steve Kimber.

Nye Ford Focus vil være å finne hos våre Ford-forhandlere fra november.


Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no