Gå videre til innhold
Ny Ford Focus ST avdukes på Goodwood Festival of Speed

Pressemelding -

Ny Ford Focus ST avdukes på Goodwood Festival of Speed

Video som kan benyttes til saken: https://www.youtube.com/watch?v=hgWQBVpoUbg&feature=youtu.be

# # # # # # # #

Årets utgave av Goodwood Festival of Speed i Storbritannia vil vekke ekstra stor oppmerksomhet i det Ford har valgt det berømte arrangementet som arena for global avdukning av nye Ford Focus ST. Fords nye høyytelsesmodell vil få satt sine egenskaper på prøve med profesjonelle sjåfører bak rattet - gjennom løypa til det verdensberømte bakkeløpet - alle de tre dagene konkurransen pågår, med start 27. juni.

Ikke minst er det store forventninger til de teknologiske og kvalitetsmessige forbedringene som ble avdekket tidligere i år for nye Ford Focus. Blant annet vil nye Focus ST for første gang bli tilgjengelig med dieselmotor.

Ford Focus ST ble første gang lansert i 2002 og er siden da solgt i mer enn 140.000 eksemplarer i over 40 land.

Ford Focus ST vil imidlertid ikke være alene i rampelyset på Goodwood Festival of Speed. Det vil den måtte dele med blant annet nye Ford Mustang, som også vil ha en hovedrolle på årets Festival of Speed, der en 5.0-liters V-8 Fastback vil delta i Supercar-klassen med David Put fra Ford Team RS bak rattet. Ford vil også vise Mustang Convertible.

# # #


Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no